Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B8831-5-M EU R08

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B8831-5-M EU R08. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX B8831-5-M EU R08 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B8831-5-M EU R08 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX B8831-5-M EU R08 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1320 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX B8831-5-M EU R08 (1303 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX B8831-5-M EU R08

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] B8831-5 Gebruiksaanwijzing Elektrische inbouwoven 2 Geachte mevrouw, heer Hartelijk dank voor het kiezen van een van onze kwaliteitsproducten. Zo kunt u dankzij de combinatie van functioneel design en hoogwaardige technologie rekenen op optimale prestaties en bedieningsgemak. tot uitdrukking in het energiebesparend functioneren van dit apparaat. Om er zeker van te zijn dat uw apparaat optimaal en onberispelijk presteert, dient u deze gebruiksaanwijzing aandachtig door te lezen. [. . . ] Braadservies Om te braden is ieder hittebestendig servies geschikt (zie opgave fabrikant!). Grote braadstukken kunt u direct in de braadslede braden of op het rooster met hieronder de braadslede. Wij adviseren alle magere vleessoorten in een braadpan met deksel te braden. Alle soorten vlees die een korstje moeten krijgen, kunt u in een braadpan zonder deksel braden. 3 Aanwijzingen met betrekking tot de braadtabel De gegevens in de volgende tabel dienen slechts als richtlijn. Om het inbranden van vrijkomende vleessappen of vet te voorkomen, adviseren wij een beetje vloeistof in het braadservies te doen. Grote braadstukken en gevogelte gedurende de braadtijd meerdere keren met braadvocht begieten. 10 minuten voor het einde van de braadtijd uit, om te profiteren van de restwarmte. Braadtabel Soort vlees Rundvlees Stoofvlees Rosbief of ossenhaas - Van binnen rood (rare) - van binnen roze (medium) - doorbakken (well done) Varkensvlees per cm dikte per cm dikte per cm dikte Infratherm Infratherm Infratherm 1 1 1 190-2001) 180-190 170-180 1-1, 5 kg Boven- en onderwarmt e 1 200-250 2:00-2:30 per cm dikte 0:05-0:06 0:06-0:08 0:08-0:10 Hoeveelheid Ovenfunctie Inzetniveau Temperatuur C Tijd uur: min. 46 Toepassingen, tabellen en tips Soort vlees Schouderstuk, nekstuk, ham Kotelet, casselerrib Gehakt Kalfsvlees Kalfsbraadstuk Kalfsbout Lamsvlees Lamsbout, lamsgebraad Lamsrug Wild Hazenrug, hazenbout Hoeveelheid 1-1, 5 kg 1-1, 5 kg 750 g-1 kg 1 kg 1, 5-2 kg Ovenfunctie Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Inzetniveau 1 1 1 1 1 Temperatuur C 160-180 170-180 160-170 160-180 160-180 Tijd uur: min. 1:30-2:00 1:00-1:30 0:45-1:00 1:30-2:00 2:00-2:30 1-1, 5 kg 1-1, 5 kg Infratherm Infratherm Boven- en onderwarmt e Boven- en onderwarmt e Boven- en onderwarmt e 1 1 150-170 160-180 1:15-2:00 1:00-1:30 tot 1 kg 3 220-2501) 0:25-0:40 Ree-/hertenrug 1, 5-2 kg 1 210-220 1:15-1:45 Ree-/hertenbout Gevogelte Stukken gevogelte Halve kip Kip, poularde Eend Gans Kalkoen Kalkoen Vis (stoven) Hele vissen 1) Oven voorverwarmen 1, 5-2 kg 1 200-210 1:30-2:15 per 200250g per 400500g 1-1, 5 kg 1, 5-2 kg 3, 5-5 kg 2, 5-3, 5 kg 4-6 kg Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Boven- en onderwarmt e 1 1 1 1 1 1 1 200-220 190-210 190-210 180-200 160-180 160-180 140-160 0:35-0:50 0:35-0:50 0:45-1:15 1:15-1:45 2:30-3:30 1:45-2:30 2:30-4:00 1-1, 5 kg 1 210-220 0:45-1:15 Toepassingen, tabellen en tips 47 Op lage temperatuur bereiden Ovenfunctie: Op lage temperatuur bereiden Met de ovenfunctie Op lage temperatuur bereiden blijft het braadstuk lekker mals en bijzonder sappig. Op lage temperatuur bereiden adviseren wij zachte, magere stukken vlees en vis. Op lage temperatuur bereiden is niet geschikt voor suddervlees of varkensbraadstuk. Met de ovenfunctie Op lage temperatuur bereiden altijd open, zonder deksel braden. In een braadslede of direct op het rooster met een daaronder geplaatst opvangblik plaatsen. De ovenfunctie Op lage temperatuur bereiden kan niet tegelijkertijd met de klokfunctie Duur en Einde worden gebruikt. 1 3 3 48 Toepassingen, tabellen en tips Tabel Op lage temperatuur bereiden Soort gerecht Rosbief Runderbiefstuk Kalfsbraadstuk Steaks Gewicht g 1000-1500 1000-1500 1000-1500 200 - 300 Instelling 150C 150C 150C 120C Inzetniveau 1 3 1 3 Totale tijdsduur min. 90-110 90-110 100-120 20-30 Tabel Vleesthermometer Soort gerecht Rundvlees Rosbief of ossenhaas van binnen rood (rare) van binnen roze (medium) doorbakken (well-done) Varkensvlees Schouderkarbonade, hamlap Tussenribstuk, kasselerrib Gehakt Kalfsvlees Kalfsbraadstuk Kalfsgehakt Schapenvlees / lamsvlees Schapenbout Schapenrug Lamsbout, lamsbraadstuk Wild Hazenrug Hazenpoot, hazenbout Gehele haas Reerug, hertenrug Reebout, hertenbout 70-75 C 70-75 C 70-75 C 70-75 C 70-75 C 80-85 C 80-85 C 75-80 C 75-80 C 85-90 C 80-82 C 75-80 C 75-80 C 45-50 C 60-65 C 75-80 C Kerntemperatuur van het vlees Toepassingen, tabellen en tips 49 Vlak-grilleren 1 3 Ovenfunctie: Grill ling of Grote grill met maximale temperatuurinstel- Let op: bij het grilleren moet de ovendeur altijd gesloten zijn. Grilleren is bijzonder geschikt voor platte stukken vlees en vis. Grilltabel Gerecht Frikadellen Varkenshaas Braadworst Runderhaas, kalfsfilet Runderfilet, rosbief (ca. 1 kg) Geroosterd brood 1) Snacks op toast 1) Niet voorverwarmen Inzetniveau 4 4 4 4 3 3 3 Tijd 1e zijde 8-10 min. --- 50 Toepassingen, tabellen en tips Ontdooien Ovenfunctie: Ontdooien (zonder temperatuurinstelling) Uitgepakte etenswaren op een bord op het rooster plaatsen. Gebruik voor het afdekken geen borden of schotels, omdat deze de ontdooitijd aanzienlijk verlengen. Om te ontdooien plaatst u het rooster op het eerste niveau van onderen. Ontdooitabel Gerecht Kip, 1000 g Vlees, 1000g Vlees, 500g Forel, 150g Aardbeien, 300g Boter, 250g Slagroom, 2 x 200g Gebak, 1400g Ontdooitijd min. 20-30 20-30 20-30 10-15 10-20 10-15 10-15 60 Opmerking Kip op een omgekeerd schoteltje in een groot bord leggen Na de helft van de tijd keren Na de helft van de tijd keren Na de helft van de tijd keren ------Slagroom kan ook met nog licht bevroren deeltjes goed worden geklopt --- Toepassingen, tabellen en tips 51 Drogen met hetelucht Ovenfunctie: Hete lucht met ringvormig verwarmingselement Gebruik hiervoor een met boterhampapier of bakpapier belegd rooster. U bereikt een beter resultaat als u na de helft van de tijd de oven uitschakelt, opent en gedurende de nacht laat afkoelen. Daarna het gerecht verder laten drogen. Gerecht Groenten Bonen Paprika (reepjes) Soepgroenten Paddestoelen Kruiden Fruit Pruimen Abrikozen Appelschijven Peren 60-70 60-70 60-70 60-70 3 3 3 3 1/4 1/4 1/4 1/4 8-10 8-10 6-8 6-9 60-70 60-70 60-70 50-60 40-50 3 3 3 3 3 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 6-8 5-6 5-6 6-8 2-3 Temperatuur in C Inzetniveau 1 niveau 2 niveaus Tijd in uren (richtwaarde) 52 Toepassingen, tabellen en tips Wecken Ovenfunctie: Onderwarmte Gebruik voor het inmaken/wecken alleen in de handel gebruikelijke glazen van hetzelfde formaat. [. . . ] 7 Indien na driemaal uitvoeren van eenzelfde reparatie hetzelfde defect bij normaal huishoudelijk gebruik opnieuw optreedt binnen de onder art. 6 bedoelde garantietermijn en redelijkerwijs een afdoend resultaat bij het opnieuw uitvoeren van de reparatie niet verwacht kan worden, zal aan de consument een nieuw exemplaar of soortgelijk toestel van hetzelfde merk worden aangeboden tegen bijbetaling op basis van een per product te bepalen jaarlijks afschrijvingspercentage. 8 Vervangen onderdelen stelt de technicus weer ter beschikking van de consument, met uitzondering van de onder garantie of tegen een gereduceerde prijs vervangen onderdelen. 9 Een reparatie dient op zodanige wijze te worden uitgevoerd, dat een toestel daarna weer volledig voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, die op grond van een van fabriekswege aangebracht veiligheidskeurmerk gelden, danwel bij het ontbreken daarvan, aan de wettelijke vereisten terzake. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX B8831-5-M EU R08

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX B8831-5-M EU R08 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag