Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B5701-5-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B5701-5-M. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX B5701-5-M handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B5701-5-M te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX B5701-5-M
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX B5701-5-M (1593 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX B5701-5-M

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] B5701-5 Gebruiksaanwijzing Elektrische inbouwoven 2 Inhoud Wij danken u voor uw keuze voor een van onze producten van hoogwaardige kwaliteit. Lees deze gebruiksaanwijzing alstublieft zorgvuldig door, zo kunt u zeker zijn van optimale en professionele prestaties van uw apparaat. De handleiding zal u in staat stellen om alle processen perfect en op de meest efficiënte wijze te laten verlopen. Wij adviseren u deze handleiding op een veilige plaats te bewaren, dan kunt u hem te allen tijde raadplegen. [. . . ] De waarden zijn namelijk afhankelijk van de samenstelling van het deeg, de hoeveelheid en de bakvorm. · Wij adviseren om de eerste keer de laagste temperatuurwaarde in te stellen en pas indien gewenst, bijv. als een sterkere bruining is gewenst of als de baktijd te lang duurt, een hogere temperatuur te kiezen. · Als u geen concrete aanwijzingen kunt vinden voor uw eigen recept, kijkt u dan bij een soortgelijk gebak. · Bij het op meerdere niveaus bakken van gebak op bakplaten of in vormen kan de baktijd 10-15 minuten langer zijn. · Bereid vochtig gebak, zoals bijvoorbeeld pizza's en vruchtengebak, op één niveau. · Als het gebak niet overal even hoog is, wordt het gebak in het begin van het bakproces niet overal even bruin. Verander in dit geval de temperatuurinstelling niet. In de loop van het bakproces wordt het gebak overal even bruin. · Uw nieuwe oven kan een ander bak-/braadgedrag vertonen als uw oude apparaat. Pas daarom de instellingen (temperatuur, baktijden) en inzetniveaus zoals u die gewend bent aan de aanbevelingen in de onderstaande tabel aan. Bij langere baktijden kunt u de oven ca. 10 minuten voor het einde van de baktijd uitschakelen, om de nawarmte te gebruiken. Tenzij anders aangegeven, gelden de waarden in de tabellen voor het plaatsen van een gerecht in de koude oven. 2 Toepassingen, tabellen en tips 21 Baktabel Bakken op één inzetniveau Soort gebak Gebak in vormen Tulband Zandgebak/koningstaart Biscuittaart Biscuittaart Taartbodem van zandtaartdeeg Taartbodem van roerdeeg Dichte appeltaart Appeltaart (2vormen Ø20cm, diagonaal geplaatst) Appeltaart (2vormen Ø20cm, diagonaal geplaatst) Hartige taart (bijv. quiche lorraine) Kwarktaart Gebak op het bakblik Gistbroodje/-krans Kerststol Brood (roggebrood) -eerst -dan Roomsoezen/tompoezen Biscuitrol Kruimelgebak droog Boter-/suikerkoek Vruchtentaart (op gistdeeg/roerdeeg)2) Vruchtentaart (op gistdeeg/roerdeeg)2) Vruchtentaart op zandtaartdeeg Plaatkoek met kwetsbaar beleg (bijv. kwark, room, honing) Pizza (met veel beleg)2) Conventioneel Conventioneel Conventioneel 3 3 1 170-190 160-1801) 2301) 160-180 160-1701) 180-2001) 150-160 190-2101) 150 170 160-170 160-1801) 180-2001) 0:30-0:40 0:40-1:00 0:25 0:30-1:00 0:15-0:30 0:10-0:20 0:20-0:40 0:15-0:30 0:35-0:50 0:35-0:50 0:40-1:20 0:40-1:20 Hete luchtmet ring Hete luchtmet ring Hete luchtmet ring Conventioneel Hete luchtmet ring Hete luchtmet ring Conventioneel Hete luchtmet ring Conventioneel Hete luchtmet ring Conventioneel 1 1 1 1 3 3 1 1 1 1 1 150-160 140-160 140 160 170-1801) 150-170 170-190 160 180 160-180 170-190 0:50-1:10 1:10-1:30 0:25-0:40 0:25-0:40 0:10-0:25 0:20-0:25 0:50-1:00 1:10-1:30 1:10-1:30 0:30-1:10 1:00-1:30 Ovenfunctie Inzetniveau Temperatuur °C Tijd uur: min. Conventioneel Conventioneel Hete luchtmet ring Conventioneel Hete luchtmet ring Conventioneel Hete luchtmet ring Conventioneel 3 3 3 3 3 3 3 3 Hete luchtmet ring 1 0:30-1:00 22 Toepassingen, tabellen en tips Soort gebak Pizza (dun) Turks brood Zwitsers fruitpuddinkje Koekjes Koekjes van zandtaartdeeg Sprits Sprits Koekjes van roerdeeg Schuimgebak, baiser Bitterkoekjes Koekjes van gistdeeg Koekjes van bladerdeeg Broodjes Broodjes Kleine cakejes (20stuks/blik) Kleine cakejes (20stuks/blik) Ovenfunctie Hete luchtmet ring Hete luchtmet ring Hete luchtmet ring Hete luchtmet ring Hete luchtmet ring Conventioneel Hete luchtmet ring Hete luchtmet ring Hete luchtmet ring Hete luchtmet ring Hete luchtmet ring Hete luchtmet ring Conventioneel Hete luchtmet ring Conventioneel Inzetniveau 1 1 1 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 3 Temperatuur °C 200-2201) 200-220 180-200 150-160 140 1601) 150-160 80-100 100-120 150-160 170-1801) 1601) 1801) 1401) 1701) Tijd uur: min. 0:10-0:25 0:08-0:15 0:35-0:50 0:06-0:20 0:20-0:30 0:20-0:30 0:15-0:20 2:00-2:30 0:30-0:60 0:20-0:40 0:20-0:30 0:20-0:35 0:20-0:35 0:20-0:30 0:20-0:30 1) Oven voorverwarmen 2) Opvangplaat of braadslede gebruiken Bakken op meerdere niveaus Hetelucht met Hete luchtmet ring ring Soort gebak Niveau van onderen 2 niveaus Gebak op de bakplaat Roomsoezen/tompoezen Droog kruimelgebak Koekjes Koekjes van zandtaartdeeg Sprits Koekjes van roerdeeg Schuimgebak, baiser Bitterkoekjes Met gist gebakken koekjes Koekjes van bladerdeeg 1/3 1/3 1/3 1/3 1/3 1/3 1/3 1/3/5 1/3/5 ----------150-160 140 160-170 80-100 100-120 160-170 170-1801) 0:15-0:35 0:20-0:60 0:25-0:40 2:10-2:50 0:40-1:20 0:30-0:60 0:30-0:50 1/4 1/3 ----160-1801)) 140-160 0:35-0:60 0:30-0:60 3 niveaus Temperatuur ºC Tijd uur: min. Toepassingen, tabellen en tips 23 Hetelucht met Hete luchtmet ring ring Soort gebak Niveau van onderen 2 niveaus Broodjes Kleine cakejes (20stuks/blik) 1) Oven voorverwarmen 1/4 1/4 3 niveaus ----Temperatuur ºC 160 140 1) Tijd uur: min. 0:30-0:45 0:25-0:40 Baktips Bakresultaat Mogelijke oorzaak Oplossing Gebak lager inschuiven Baktemperatuur iets lager instellen Baktijd verlengen Baktijden kunnen niet worden verkort door een hogere baktemperatuur Gebruik minder vloeistof Let op de kneedtijden, in het bijzonder bij het gebruik van keukenmachines Baktemperatuur hoger instellen Baktijd verkorten Baktemperatuur lager instellen en baktijd verlengen Het deeg gelijkmatig over de bakplaat verdelen Vetfilter verwijderen Baktemperatuur iets hoger instellen Vetfilter verwijderen De onderkant van het ge- Verkeerde inschuifhoogte bak is te licht van kleur Het gebak zakt in (wordt klef, papperig, vochtig) Te hoge baktemperatuur Te korte baktijd Te veel vocht in het deeg Gebak is te droog Te lage baktemperatuur Te lange baktijd Gebak wordt ongelijkma- Te hoge baktemperatuur en te tig bruin korte baktijd Het deeg is ongelijkmatig verdeeld Vetfilter is geplaatst Gebak wordt niet gaar binnen de aangegeven baktijd Te lage temperatuur Vetfilter is geplaatst Tabel voor ovenschotels en gegratineerde gerechten Gerecht Pastaschotel Lasagne Gegratineerde groente1) Ovenfunctie Conventioneel Conventioneel Infratherm Inzetniveau 1 1 1 Temperatuur °C 180-200 180-200 160-170 Tijd uur: min. 0:45-1:00 0:25-0:40 0:15-0:30 24 Toepassingen, tabellen en tips Gerecht Gegratineerd stokbrood1) Zoete ovenschotels Visschotels Gevulde groente 1) Oven voorverwarmen Ovenfunctie Infratherm Conventioneel Conventioneel Infratherm Inzetniveau 1 1 1 1 Temperatuur °C 160-170 180-200 180-200 160-170 Tijd uur: min. 0:15-0:30 0:40-0:60 0:30-1:00 0:30-1:00 Tabel diepgevroren kant-en-klare gerechten Gerecht Diepvriespizza Patates frites1) (300-600 g) Stokbrood Ovenfunctie Conventioneel Inzetniveau 3 Temperatuur °C volgens aanwijzingen van de fabrikant 200-220 volgens aanwijzingen van de fabrikant volgens aanwijzingen van de fabrikant Tijd volgens aanwijzingen van de fabrikant volgens aanwijzingen van de fabrikant volgens aanwijzingen van de fabrikant volgens aanwijzingen van de fabrikant Infratherm 3 Conventioneel 3 Vruchtentaart Conventioneel 3 1) Opmerking: patates frites tussendoor 2 tot 3 keer keren Braden Ovenfunctie: Conventioneel of Infratherm Plaats voor het braden het vetfilter!Braadservies · Om te braden is ieder hittebestendig servies geschikt (zie opgave fabrikant!). · Grote braadstukken kunt u direct in de braadslede braden of op het rooster met hieronder de braadslede. [. . . ] Zet de klemhendel (A) aan de beide deurscharnieren terug in de oorspronkelijke positie. 5. Bakovendeur sluiten. Wat is er aan de hand als . . . Storing Mogelijke oorzaak De dagtijd is niet ingesteld. De noodzakelijke instellingen zijn niet uitgevoerd. De automatische uitschakeling heeft de oven uitgeschakeld De zekering in de huisinstallatie (stoppenkast) is doorgebrand. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX B5701-5-M

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX B5701-5-M zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag