Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B4000-4-LG DE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B4000-4-LG DE. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX B4000-4-LG DE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B4000-4-LG DE te teleladen.


AEG-ELECTROLUX B4000-4-LG DE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (859 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX B4000-4-LG DE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] COMPETENCE B4000-4 Elektrische inbouwoven Gebruiksaanwijzing Geachte klant, Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door en bewaar de gebruiksaanwijzing zodat deze later kan worden geraadpleegd. Geef deze gebruiksaanwijzing door aan een eventuele volgende eigenaar van het apparaat. 1 3 2 De volgende symbolen worden in de tekst gebruikt: Veiligheidsvoorschriften Waarschuwing!Aanwijzingen en praktische tips Milieu-informatie 2 Inhoud Gebruiksaanwijzing . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5 5 7 7 7 8 8 9 9 10 10 11 12 13 14 14 16 20 20 21 22 24 24 25 25 26 27 Veiligheidsvoorschriften . [. . . ] · Alle soorten vlees die een korstje moeten krijgen, kunt u in een braadpan zonder deksel braden. of Infratherm 3 Aanwijzingen met betrekking tot de braadtabel De gegevens in de volgende tabel dienen slechts als richtlijn. · Wij raden u aan vlees en vis pas vanaf 1 kg in de oven te braden. · Om het inbranden van vrijkomende vleessappen of vet te voorkomen, adviseren wij een beetje vloeistof in het braadservies te doen. · Braadstukken naar behoefte (na 1/2 - 2/3 van de braadtijd) keren. · Grote braadstukken en gevogelte gedurende de braadtijd meerdere keren met braadvocht begieten. 10 minuten voor het einde van de braadtijd uit, om te profiteren van de restwarmte. 21 Braadtabel Soort vlees Rundvlees Stoofvlees Rosbief of ossenhaas - Van binnen rood (rare) - van binnen roze (medium) - doorbakken (well done) Varkensvlees Schouderstuk, nekstuk, ham Kotelet, casselerrib Gehakt Kalfsvlees Kalfsbraadstuk Kalfsbout Lamsvlees Lamsbout, lamsgebraad Lamsrug Wild Hazenrug, hazenbout tot 1 kg Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte 3 2202501) 0:25-0:40 1-1, 5 kg 1-1, 5 kg Infratherm Infratherm 1 1 150-170 1:15-2:00 1 kg 1, 5-2 kg Infratherm Infratherm 1 1 160-180 1:30-2:00 160-180 2:00-2:30 1-1, 5 kg 1-1, 5 kg 750 g-1 kg Infratherm Infratherm Infratherm 1 1 1 160-180 1:30-2:00 170-180 160-170 1:00-1:30 0:45-1:00 per cm dikte per cm dikte per cm dikte Infratherm Infratherm Infratherm 1 1 1 1902001) 1-1, 5 kg Boven- en onderwarmte 1 200-250 2:00-2:30 per cm dikte 0:05-0:06 Hoeveelheid Ovenfunctie Inzetniveau Temperatuur °C Tijd uur: min. 180-190 0:06-0:08 170-180 0:08-0:10 160-180 1:00-1:30 Ree-/hertenrug 1, 5-2 kg 1 210-220 1:15-1:45 Ree-/hertenbout 1, 5-2 kg 1 200-210 1:30-2:15 22 Soort vlees Gevogelte Stukken gevogelte Halve kip Kip, poularde Eend Gans Kalkoen Vis (stoven) Hele vissen Hoeveelheid Ovenfunctie Inzetniveau Temperatuur °C Tijd uur: min. per 200250g per 400500g 1-1, 5 kg 1, 5-2 kg 3, 5-5 kg 2, 5-3, 5 kg 4-6 kg Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm 1 1 1 1 1 1 1 200-220 0:35-0:50 190-210 190-210 0:35-0:50 0:45-1:15 180-200 1:15-1:45 160-180 2:30-3:30 160-180 1:45-2:30 140-160 2:30-4:00 1-1, 5 kg Boven- en onderwarmte 1 210-220 0:45-1:15 1) Oven voorverwarmen 23 Vlak-grilleren 1 3 Ovenfunctie: Grill tuurinstelling of Grote grill met maximale tempera- Let op: bij het grilleren moet de ovendeur altijd gesloten zijn. · Voor grillen het rooster op het aanbevolen gebruiksniveau plaatsen. · De opvangbak altijd op het 1e gebruiksniveau van onderaf plaatsen. · Grilleren is bijzonder geschikt voor platte stukken vlees en vis. Grilltabel Tijd Gerecht Frikadellen Varkenshaas Braadworst Runderhaas, kalfsfilet Runderfilet, rosbief (ca. 1 kg) Geroosterd brood 1) Snacks op toast 1) Niet voorverwarmen Inzetniveau 1e zijde 4 4 4 4 3 3 3 8-10 min. --- 24 Ontdooien Ovenfunctie: Ontdooien (zonder temperatuurinstelling) · Uitgepakte etenswaren op een bord op het rooster plaatsen. · Gebruik voor het afdekken geen borden of schotels, omdat deze de ontdooitijd aanzienlijk verlengen. · Om te ontdooien plaatst u het rooster op het eerste niveau van onderen. Ontdooitabel Gerecht Ontdooitijd min. Opmerking Kip op een omgekeerd schoteltje in een groot bord leggen Na de helft van de tijd keren Na de helft van de tijd keren Na de helft van de tijd keren ------Slagroom kan ook met nog licht bevroren deeltjes goed worden geklopt --- Kip, 1000 g Vlees, 1000g Vlees, 500g Forel, 150g Aardbeien, 300g Boter, 250g Slagroom, 2 x 200g Gebak, 1400g 20-30 20-30 20-30 10-15 10-20 10-15 10-15 60 25 Drogen met hetelucht Ovenfunctie: Multi Hetelucht · Gebruik hiervoor een met boterhampapier of bakpapier belegd rooster. · U bereikt een beter resultaat als u na de helft van de tijd de oven uitschakelt, opent en gedurende de nacht laat afkoelen. · Daarna het gerecht verder laten drogen. Temperatuur in °C Inzetniveau 1 niveau 2 niveaus Tijd in uren (richtwaarde) Gerecht Groenten Bonen Paprika (reepjes) Soepgroenten Paddestoelen Kruiden Fruit Pruimen Abrikozen Appelschijven Peren 60-70 60-70 60-70 50-60 40-50 3 3 3 3 3 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 6-8 5-6 5-6 6-8 2-3 60-70 60-70 60-70 60-70 3 3 3 3 1/4 1/4 1/4 1/4 8-10 8-10 6-8 6-9 26 Wecken Ovenfunctie: Onderwarmte · Gebruik voor het inmaken/wecken alleen in de handel gebruikelijke glazen van hetzelfde formaat. · Glazen met een schroefdeksel - of bajonetsluiting en metalen blikken zijn ongeschikt. · Voor het wecken gebruikt u het eerste inzetniveau van onderen. Hierop kunt u maximaal zes glazen met elk een inhoud van één liter plaatsen. · De glazen moeten allemaal tot dezelfde hoogte zijn gevuld en zijn dichtgeklemd. · Plaats de glazen zodanig op de bakplaat, dat ze elkaar niet aanraken. [. . . ] Sluit de bakovendeur tot de eerste vergrendelstand (circa 45°). 4. Pak de deurafschermer (B) aan de bovenkant van de deuraan beide kanten vast en druk deze naar binnen om de klemvergrendeling los te maken. Pak de glasplaten een voor een aan de rand vast en trek ze uit de geleiding vanaf boven eruit. Reinig de glasplaten Reinig grondig de glasplaten met spoelmiddel. Schuif aan de onderkant van deur de glasplaten een voor een schuin vanaf boven in het profiel van de deur en laat ze zakken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX B4000-4-LG DE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX B4000-4-LG DE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag