Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B1100-4-M EU R05

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B1100-4-M EU R05. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX B1100-4-M EU R05 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX B1100-4-M EU R05 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX B1100-4-M EU R05 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (976 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX B1100-4-M EU R05 (914 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX B1100-4-M EU R05

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] COMPETENCE B1100-4 Elektrische inbouwoven Gebruiksaanwijzing Geachte klant, Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door en bewaar de gebruiksaanwijzing zodat deze later kan worden geraadpleegd. Geef deze gebruiksaanwijzing door aan een eventuele volgende eigenaar van het apparaat. 1 3 2 De volgende symbolen worden in de tekst gebruikt: Veiligheidsvoorschriften Waarschuwing!Aanwijzingen en praktische tips Milieu-informatie 2 Inhoud Gebruiksaanwijzing . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11 11 12 13 14 15 20 20 22 25 25 27 27 28 29 29 29 29 30 31 31 33 35 Wat is er aan de hand als . . . [. . . ] Bij diepgevroren gerechten kunnen de geplaatste bakplaten tijdens het gaarproces kromtrekken. Dit wordt veroorzaakt door het grote temperatuurverschil tussen het diepgevroren gerecht en de oventemperatuur. Aanwijzigen bij de baktabellen In de tabellen vindt u een keuze aan gerechten met de bijbehorende temperatuurvoorschriften, gaartijden en gebruiksniveaus. De waarden zijn namelijk afhankelijk van de samenstelling van het deeg, de hoeveelheid en de bakvorm. · Wij adviseren om de eerste keer de laagste temperatuurwaarde in te stellen en pas indien gewenst, bijv. als een sterkere bruining is gewenst of als de baktijd te lang duurt, een hogere temperatuur te kiezen. · Als u geen concrete aanwijzingen kunt vinden voor uw eigen recept, kijkt u dan bij een soortgelijk gebak. Om gebruik te kunnen maken van de nawarmte, kunt u de oven bij langere baktijden ca. Tenzij anders aangegeven, gelden de waarden in de tabellen voor het plaatsen van een gerecht in de koude oven. 2 21 Baktabel Soort gebak Gebak in vormen Tulband of brioche??Zandgebak/koningskoek Biscuittaart Taartbodem van zandtaartdeeg Taartbodem van roerdeeg Belegde appeltaart Appeltaart (2 bakvormen Ø20 cm, diagonaal opgesteld) Hartige taart (bijv. Quiche lorraine) Kwarktaart Gebak op het bakblik Gistbroodje/-krans Kerststol Brood (roggebrood) eerst . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . dan Roomsoezen/éclairs Biscuitrol Droog kruimelgebak Boter-/suikerkoek, tompoes Vruchtentaart (op rijsdeeg / roerdeeg) Vruchtentaart op zandtaartdeeg Plaatkoek met kwetsbare toevoegingen (bijv. kwark, slagroom, enz. ) Pizza (met veel beleg) Pizza (dun) Turks brood Zwitsers fruitpuddinkje 3 3 1 3 3 3 3 3 3 3 1 1 1 1 170-190 160-180 1) 1) Gebruiks- Temperatuur niveau ºC Tijd 1 1 1 3 3 1 1 160-180 150-170 160-180 190-2101) 170-190 170-190 180-200 0:50-1:10 1:10-1:30 0:25-0:40 0:10-0:25 0:20-0:25 0:50-1:00 0:20-0:30 1 1 180-200 160-180 0:30-1:10 1:00-1:30 0:30-0:40 0:40-1:00 0:20 0:30-1:00 0:25-0:40 0:10-0:20 0:20-0:40 0:15-0:30 0:25-0:50 0:40-1:20 0:40-1:20 0:30-1:00 0:10-0:25 0:08-0:15 0:35-0:50 250 160-180 190-210 180-2001) 160-180 190-210 1) 170-190 170-190 160-180 190-2101) 230-2501) 230-2501) 210-230 1) 22 Soort gebak Koekjes Koekjes van zandtaartdeeg Sprits Koekjes van roerdeeg Schuimgebak, baiser Bitterkoekjes Gistkoekjes Bladerdeegkoekjes Broodjes Kleine cakejes (20stuks/blik) 1) Oven voorverwarmen Gebruiks- Temperatuur niveau ºC Tijd 3 3 3 3 3 3 3 3 3 170-1901) 160-180 170-190 100-120 120-140 170-190 190-210 1) 1) 0:06-0:20 0:10-0:40 0:15-0:20 2:00-2:30 0:30-0:60 0:20-0:40 0:20-0:30 0:20-0:35 0:20-0:30 180-220 170-1901) 23 Baktips Bakresultaat Mogelijke oorzaak Oplossing Gebak lager inschuiven De onderkant van het Verkeerde inschuifhoogte gebak is te licht van kleur Het gebak zakt in Te hoge baktemperatuur (wordt klef, papperig, vochtig) Te korte baktijd Baktemperatuur iets lager instellen Baktijd verlengen Baktijden kunnen niet worden verkort door een hogere baktemperatuur Gebruik minder vloeistof Let op de kneedtijden, in het bijzonder bij het gebruik van keukenmachines Baktemperatuur hoger instellen Baktijd verkorten Baktemperatuur lager instellen en baktijd verlengen Het deeg gelijkmatig over de bakplaat verdelen Baktemperatuur iets hoger instellen Te veel vocht in het deeg Gebak is te droog Te lage baktemperatuur Te lange baktijd Gebak wordt ongelijk- Te hoge baktemperatuur en te matig bruin korte baktijd Het deeg is ongelijkmatig verdeeld Gebak wordt niet gaar Te lage temperatuur binnen de aangegeven baktijd 24 Braden Ovenfunctie: Boven- en onderwarmte Braadservies · Om te braden is ieder hittebestendig servies geschikt (zie opgave fabrikant!). · Wij adviseren alle magere vleessoorten in een braadpan met deksel te braden. · Alle soorten vlees die een korstje moeten krijgen, kunt u in een braadpan zonder deksel braden. Aanwijzingen met betrekking tot de braadtabel De gegevens in de volgende tabel dienen slechts als richtlijn. · Wij raden u aan vlees en vis slechts vanaf 1 kg in de oven te braden. · Om het aanbranden van vleessap of vet te vermijden, raden wij aan een beetje vocht in het braadservies te doen. · Braadstukken naar behoefte (na 1/2 - 2/3 van de gaartijd) keren. · Grote braadstukken en gevogelte gedurende de gaartijd meerdere keren met braadvocht begieten. 10 minuten voor het einde van de braadtijd uit, om te profiteren van de restwarmte. 3 Braadtabel Soort vlees Rundvlees Stoofvlees Rosbief of ossenhaas - rood van binnen (rare) - roze van binnen (medium) - doorbakken (well done) Varkensvlees Schouderkarbonade, halskarbonade, ham Kotelet, casselerrib Gehakt Varkensschenkel (voorgekookt) 1-1, 5 kg 1-1, 5 kg 750 g-1 kg 750 g-1 kg 1 1 1 1 210-220 180-190 170-180 210-220 1:30-2:00 1:00-1:30 0:45-1:00 1:30-2:00 per cm dikte per cm dikte per cm dikte 1-1, 5 kg 1 1 1 1 1 230-2501) 230-2501) 210-2301) 200-250 2:00-2:30 per cm dikte 0:06-0:08 0:08-0:10 0:10-0:12 Hoeveelheid Gewicht Inzet-niveau Temperatuur ºC Tijd uren:min. 25 Soort vlees Kalfsvlees Kalfsbraadstuk Kalfsschenkel Lamsvlees Lamsbout, lamsbraadstuk Lamsrug Wild Hazenrug, hazenbout Ree-/hertenrug Ree-/hertenbout Gevogelte Gevogelte, 4 tot 6 stukken Halve kip, 2 tot 4 stukken Kip, poularde Eend Gans Kalkoen Vis (stoven) Hele vissen 1) Oven voorverwarmen Hoeveelheid Gewicht Inzet-niveau Temperatuur ºC Tijd uren:min. 1 kg 1, 5-2 kg 1 1 210-220 210-225 1:30-2:00 2:00-2:30 1-1, 5 kg 1-1, 5 kg 1 1 210-220 210-220 220-2501) 210-220 200-210 1:15-2:00 1:00-1:30 tot 1 kg 1, 5-2 kg 1, 5-2 kg 3 1 1 0:25-0:40 1:00-1:30 1:15-1:50 elk 200-250g elk 400-500 g 1-1, 5 kg 1, 5-2 kg 3, 5-5 kg 2, 5-3, 5 kg 4-6 kg 1 1 1 1 1 1 220-250 220-250 220-250 210-220 200-210 200-210 180-200 0:35-0:50 0:35-0:50 0:45-1:15 1:00-1:30 2:30-3:00 1:30-2:00 2:30-4:00 1-1, 5 kg 1 210-220 0:45-1:15 26 Vlak-grilleren 1 3 Ovenfunctie: Grill tuurinstelling of Grote grill met maximale tempera- Let op: bij het grilleren moet de ovendeur altijd gesloten zijn. · Voor grillen het rooster op het aanbevolen gebruiksniveau plaatsen. · De plaat altijd op het 1e gebruiksniveau van onderaf plaatsen. [. . . ] Leg de bakovendeur met de buitenkant naar boven op een zacht, vlak oppervlak neer, bijvoorbeeld op een deken, om krassen te vermijden. 33 Bakovendeur erin schuiven 1. Pak met beide handen de bakovendeur aan de kant van de greep vast en houd deze in een hoek van circa 45°. Plaats de uitsparingen aan de onderkant van de bakovendeur op de scharnieren van de bakoven. Zet de klemhendel (A) aan de beide deurscharnieren terug in de oorspronkelijke positie. 4. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX B1100-4-M EU R05

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX B1100-4-M EU R05 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag