Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AWFLJ4

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AWFLJ4. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX AWFLJ4 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AWFLJ4 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX AWFLJ4 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (7936 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX AWFLJ4

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] νικά Türkçe 25 OVERZICHT VAN AQUASENSE™ EN PUREADVANTAGE™ Bovenklep grote kan Bovenklep kleine kan Filter Trechter voor ongefilterd water Trechter voor ongefilterd water Gebruiksduurindicator Grote kan Kleine kan 26 Gefeliciteerd met uw keuze voor AEG AquaSense™ met PUREADVANTAGE™-filtertechnologie • Met uw nieuwe AEG-filtersysteem smaakt uw kraanwater voortaan heerlijk doordat nare bijsmaak en geurtjes verwijderd worden. € De PUREADVANTAGE™-technologie biedt niet alleen de beste filtratiekwaliteit, maar filtreert ook nog eens sneller dan andere filtratiesystemen. [. . . ] De AquaSense™-kan vullen • Plaats de kan onder de kraan en houd de opening van de bovenklep direct onder de kraan. Door de waterdruk wordt de vulklep geopend en wordt de trechter gevuld. Gebruiksduur van het PUREADVANTAGE™-filter • Het PUREADVANTAGE™-filter heeft een filtercapaciteit van ongeveer 150 liter kraanwater. € Om optimaal resultaat te garanderen kunt u het PUREADVANTAGE™-filter het beste na 30 dagen vervangen • Trek aan de ring van het PUREADVANTAGE™-filter als u dit wilt vervangen. Het PUREADVANTAGE™-filter bewaren Bewaar het verzegelde PUREADVANTAGE™-filter in de plastic verpakking op een droge en koele plaats en stel het niet bloot aan direct zonlicht, om prestatieverlies te voorkomen. Onderhoud van AquaSense™ en het PUREADVANTAGE™-filter • Gooi water weg als het niet binnen twee dagen wordt gebruikt. Drink het gefilterde water binnen een tot twee dagen op • De AquaSense™-kan is geschikt voor de vaatwasser (met uitzondering van de gebruiksduurindicator). Gebruiksduurindicator De gebruiksduurindicator herinnert u eraan wanneer het PUREADVANTAGE™filter vervangen moet worden. De aanbevolen gebruiksduur van de PUREADVANTAGE™ filter van ongeveer vier weken (30 dagen) staat gelijk aan vier stippen (100%). Na elke week zal één cirkel verdwijnen om de restende gebruiksduur te tonen. Om de status van het PUREADVANTAGE™-filter te zien moet u de knop 0, 5-2 seconden ingedrukt houden. Bijvoorbeeld: als er 4 lichtjes zichtbaar zijn, is het filter vol (100%) en kan het nog vier weken gebruikt worden. [. . . ] Garantie AquaSense met PUREADVANTAGE™ Garantie PUREADVANTAGE™ Bezoek onze website voor meer informatie over de Garantie op het PUREADVANTAGE™-filter: aeg. Uitsluiting van aansprakelijkheid AEG aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid als u niet de verstrekte instructies opvolgt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX AWFLJ4

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX AWFLJ4 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag