Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AVS7480

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AVS7480. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX AVS7480 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AVS7480 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX AVS7480 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (410 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX AVS7480 (2655 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX AVS7480

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bewaar dit ter referentie. Kenmerken van uw viva spin (zie pagina 3) A b C D E F G H I J Elektriciteitssnoer Snoerknop Aan/Uit-knop Zuigkrachtregelaar Stofcontainer Indicator van de stofcontainer Pijpverbinding Draaghandgreep Tijdelijke ruststand tijdens gebruik Verticale parkeersand Toebehoren (zie pagina 4) Filtercassette Beschermingshoes Telescopische zuigbuis Slang met draaitopbevestiging en pistoolgreep met handmatige zuigregeling Combinatie mondstuk voor tapijt/ harde vloer Parketborstel (7480) Turbomondstuk (7480) Kierenmondstuk Combi-borsteltje Accessoirehouder De AEG-Elecrtolux viva spin is dubbel geïsoleerd en hoeft niet te worden geaard. De AEG-Elecrtolux viva spin dient alleen door volwassenen gebruikt te worden. [. . . ] Harde vloeren: Gebruik het vloermondstuk met de handgreep in horizontale positie. Losse vloerkleden/ gordijnen/ lichtgewichtstoffen: Verminder de zuigkracht. Gebruik het vloermondstuk voor losse vloerkleden en het meubelmondstuk voor gordijn kussens (etc. ). Besloten gebieden: Gebruik het kierenmondstuk voor kieren, hoeken en radiatoren. Gladde vloeren / parket : gebruik de zuigmond voor gladde vloeren om krassen te voorkomen. Voor perfecte behandeling van uw tapijten: gebruik de turbo- zuigmond. De roterende beweging van Het schoonmaken van en het vervangen van de filters (zie pagina5) Filters moeten minstens 2x per jaar vervangen worden of wanneer ze zichtbaar vuil zijn. Zet de stofzuiger altijd aan met geinstalleerde filters voor een optimale zuigkracht. Gebruik de stofzuiger nooit zonder dat de filters geïnstalleerd zijn. Daardoor verminder t het zuigvermogen en kan de motor beschadigd raken. 16 Vervanging van de filtercassette Gebruik altijd de stofzuiger met de filtercasset te erin. Neem de stofcontainer uit de stofzuiger door op de openingstoets aan beide zijden te drukken. Draai het deksel van de stofcontainer tegen de wijzers van de klok in (A) en trek het uit de stofcontainer (B). [. . . ] Hef de blokkade op en/of vervang het filter/de filters en begin opnieuw. Het schoonmaken van geblokkeerde onderdelen valt niet onder de garantie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX AVS7480

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX AVS7480 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag