Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AVS7440

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AVS7440. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX AVS7440 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AVS7440 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX AVS7440 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (368 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX AVS7440 (528 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX AVS7440

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] " # $ # % # & ' ( & & ' $ ) ' % * + $ + * + & , * + - + - . / # *0 * *& * . / % & . / % & . / % 1 & . . % 3 % % % . 5 * . 5 6* 0 0 7 7*8 3 : 0 . 5 * . 5 0* 3 3. 5 ; . < %* * 3 . < %* 0 * = 7* 8 . < > *, & . < ?7 & * A . @ - * 7 . @ - B . C B 0 0 0 7 . C 2* * . C 6 0** *7 . C 6** . C D7 . [. . . ] De zuigmond verwijdert hardnekkige pluisjes en dierenharen (7480, 7481, 1800 TRIO). Ledig de inhoud van de stofcontainer (zie pagina 5) Gebruik altijd de stofzuiger met de stofcontainer erin. De stofcontainer dient geledigd te worden als het venstertje van de indicator verandert zijn kleur in rood. Neem de stofcontainer uit de stofzuiger door op de openingstoets aan beide zijden te drukken. Verwijder de inhoud van de stofcontainer door op de oranje openingstoets te drukken. Zet de stofcontainer terug in de stofzuiger. Optimale resultaten (zie pagina 5) Tapijten: Gebruik het vloermondstuk met de handgreep in verticale positie. Harde vloeren: Gebruik het vloermondstuk met de handgreep in horizontale positie. Losse vloerkleden/ gordijnen/ lichtgewichtstoffen: Verminder de zuigkracht. Gebruik het vloermondstuk voor losse vloerkleden en het meubelmondstuk voor gordijn kussens (etc. ). Besloten gebieden: Gebruik het kierenmondstuk voor kieren, hoeken en radiatoren. Gladde vloeren / parket : gebruik de zuigmond voor gladde vloeren om krassen te voorkomen (7460, 7480, 7481, 1800 TRIO). Voor perfecte behandeling van uw tapijten: gebruik de turbo- zuig- Het schoonmaken van en het vervangen van de filters (zie pagina5) Filters moeten minstens 2x per jaar vervangen worden of wanneer ze zichtbaar vuil zijn. Zet de stofzuiger altijd aan met geinstalleerde filters voor een optimale zuigkracht. Gebruik de stofzuiger nooit zonder dat de filters geïnstalleerd zijn. Daardoor verminder t het zuigvermogen en kan de motor beschadigd raken. 16 Vervanging van de filtercassette Gebruik altijd de stofzuiger met de filtercasset te erin. [. . . ] In zulke gevallen trekt u de stekker uit het stopcontact en laat de machine 20-30 minuten afkoelen. Hef de blokkade op en/of vervang het filter/de filters en begin opnieuw. Het schoonmaken van geblokkeerde onderdelen valt niet onder de garantie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX AVS7440

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX AVS7440 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag