Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AVQ2500SCH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AVQ2500SCH. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX AVQ2500SCH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AVQ2500SCH te teleladen.


AEG-ELECTROLUX AVQ2500SCH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3196 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX AVQ2500SCH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik altijd originele AEG-Electrolux-accessoires voor de beste resultaten. Oben Genanntes kann den Motor ernsthaft beschädigen - Schäden, die nicht durch die Garantie abgedeckt sind. 1* * 3 4* 5 Telescopische buis Verlengingsbuizen Slanggreep + slang Klein combinatiemondstuk Combinatiemondstuk voor vloeren 6* Mondstuk voor kieren 7* Mondstuk voor bekleding 8 Stofzak, s-bag® 9* Turbomondstuk 10* Mondstuk voor parket Viva Quickstop mag alleen door volwassenen worden gebruikt en is bedoeld voor huishoudelijk gebruik. [. . . ] Zet de stofzuiger uit door de regelaar in tegengestelde richting naar Off te schuiven. 17b* U kunt de zuigkracht ook instellen met de regelaar op de slanggreep. Gebruik de mondstukken als volgt: Tapijt: Gebruik het combinatiemondstuk met de handgreep in positie (19). Harde vloeren: Gebruik het combinatiemondstuk met de handgreep in positie (0). Gestoffeerde meubels en stoffen: Gebruik de stofferingsstand van het kleine combinatiemondstuk* (a) of het mondstuk voor stoffering* (3) voor banken, gordijnen, lichtgewicht stoffen, enz. Opmerking: gebruik het turbomondstuk niet op dierenhuiden of franjes van tapijten. Zorg ervoor dat u het tapijt niet beschadigt door het mondstuk op één plaats te zetten terwijl de borstel ronddraait. Beweeg het mondstuk niet over het snoer en schakel de stofzuiger meteen na gebruik weer uit. De stofzak/s-bag® moet in ieder geval worden vervangen als het indicatorvenster helemaal rood is. De s-bag® wordt automatisch gesloten zodat er geen stof kan ontsnappen. Breng een nieuwe s-bag® aan door het karton tot aan het einde van de groef op de insteekhouder te duwen. Opmerking: vervang de s-bag® na het gebruik van een tapijtreiniger in poedervorm. Gebruik alleen originele stofzakken zoals s-bag® Classic, s-bag® Clinic, s-bag® Long Performance of s-bag® Anti-odour. Opmerking: controleer voordat u het motorfilter vervangt of de Viva Quickstop is voorzien van een uitlaatfilter. [. . . ] Durch Ihren Beitrag zum korrekten Entsorgen dieses Produkts schützen Sie die Umwelt und die Gesundheit Ihrer Mitmenschen. Nederland Het symbool op het product of op de verpakking wijst erop dat dit product niet als huishoudafval mag worden behandeld. Het moet echter naar een plaats worden gebracht waar elektrische en elektronische apparatuur wordt gerecycled. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX AVQ2500SCH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX AVQ2500SCH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag