Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AUS 4030

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AUS 4030. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX AUS 4030 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AUS 4030 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX AUS 4030 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2626 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX AUS 4030 (2559 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX AUS 4030

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] alle servicebeurten en reparaties dienen door een erkend Electrolux Service Centre uitgevoerd te worden. open vervolgens de voorkant en controleer of de stofzak/s-bagTM en het motorfilter zijn aangebracht. [. . . ] Harde vloeren: Gebruik het mondstuk voor tapijt/harde vloeren met de greep in positie (2). Houten vloeren: Gebruik het mondstuk voor parket (alleen bepaalde modellen, 3). : Gebruik het combinatiemondstuk zoals weergegeven in (5) of Easy Clean (alleen bepaalde modellen, 6). Het powermondstuk wordt alleen bij bepaalde modellen geleverd of is als accessoire verkrijgbaar. Stel de zuigkracht bij door het openen of sluiten van de luchtopening. Het power- of turbomondstuk niet op dierenhuiden, kleden met lange franjes of kleden met een (pool)dikte van meer dan 15 mm gebruiken. Zorg ervoor dat u uw tapijt niet beschadigt door het mondstuk op één plaats te zetten terwijl de borstel ronddraait. Het mondstuk niet over het snoer laten gaan en de stofzuiger meteen na gebruik weer uitschakelen. De stofzak/s-bagTM moet in ieder geval worden vervangen als het indicatorvenster helemaal rood is. Hiermee sluit u de s-bagTM automatisch af, zodat er geen stof kan weglekken. 5 a Breng een nieuwe s-bagTM aan door het karton tot aan het einde van de groef op de insteekhouder te duwen. 5 b Bevestig de insteekhouder door deze op de achterste pennen in de zakruimte te plaatsen. Vervang de s-bagTM zelfs als deze niet vol is (deze kan verstopt geraakt zijn). Vervang de stofzak ook na het gebruik van een tapijtreiniger (in poedervorm). [. . . ] Verwijder de borstelcilinder en steunpunten en maak deze, indien nodig, schoon. Om de wieltjes schoon te maken, haalt u deze voorzichtig uit hun ophanging. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX AUS 4030

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX AUS 4030 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag