Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ATF7625

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ATF7625. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX ATF7625 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ATF7625 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX ATF7625 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2216 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX ATF7625

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 15 Put the lid back on the container, make sure that the tab on the dust conainer lid is located securely into the hole on the container base. 16 Open the lid at the back of the machine and check that the exhaust filter is in place. 41 Vorfilter und Abdeckung wieder einsetzen, dabei darauf achten, dass die Lasche auf der Abdeckung des Staubbehälters sicher in die Öffnungen des Behältergehäuses eingreift (siehe 11-12). [. . . ] Voor het beste resultaat Gebruik de mondstukken als volgt: Tapijt: Gebruik het combinatiemondstuk met de handgreep in positie (24). Harde vloeren: Gebruik het combinatiemondstuk met de handgreep in positie (25). Gestoffeerde meubels en stoffen: Gebruik het mondstuk voor bekleding* (27) voor banken, gordijnen, lichtgewicht stoffen, enz. Het gebruik van het turbomondstuk* 29 Ideaal voor tapijten en kamerbrede vloerbedekking om hardnekkige pluizen en dierenharen op te zuigen. Opmerking: gebruik het turbomondstuk niet op dierenhuiden of franjes van tapijten. Zorg ervoor dat u het tapijt niet beschadigt door het mondstuk op één plaats te zetten terwijl de borstel ronddraait. Ga met het mondstuk niet over elektrische snoeren en schakel de stofzuiger na gebruik onmiddellijk uit. 33 Sluit de klep van het stofreservoir en plaats het reservoir terug in de stofzuiger. De stofzuiger wordt geleverd met een extra filter, zodat u het ene filter kunt gebruiken terwijl het andere wordt gereinigd. 36 Verwijder de voorfilter door deze te draaien en naar beneden te trekken. 37 Ontgrendel de cilindervormige Hepa-filter door te draaien en naar beneden te trekken. 38 Gebruik de borstel die is bevestigd aan de achterkant van het reservoir om stof(deeltjes) te verwijderen die vastzitten aan de Hepa-filter. Laat het reservoir eerst drogen voor u het terugplaatst in de stofzuiger. 40 Verwijder de stofdeeltjes die in het stofreservoir zijn blijven vastzitten en spoel het reservoir schoon met water. [. . . ] Nl Als de voedingskabel is beschadigd, moet deze om gevaar te vermijden worden vervangen door de fabrikant, de service-agent of een gekwalificeerd persoon. Laagspanningsrichtlijn 2006/95/EG EMC-richtlijn 2004/108/EG • • Het symbool op het product of op de verpakking wijst erop dat dit product niet als huishoudafval mag worden behandeld. Het moet echter naar een plaats worden gebracht waar elektrische en elektronische apparatuur wordt gerecycled. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX ATF7625

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX ATF7625 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag