Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AT260 CLASSIC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AT260 CLASSIC. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX AT260 CLASSIC handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AT260 CLASSIC te teleladen.


AEG-ELECTROLUX AT260 CLASSIC : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1535 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX AT260 CLASSIC

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] To warm toasted bread, press the Warming button as well, to keep the toasted items warm and crisp. De netspanning en de stroomsoort moeten in overeenstemming zijn met de bedrijfsspanning (zie typeplaatje aan de onderzijde van het apparaat). [. . . ] Ondeskundig uitgevoerde reparaties kunnen voor de gebruiker aanzienlijke risico's met zich meebrengen. Wend u bij storingen daarom altijd tot uw vakhandelaar of direct tot onze serviceafdeling. Als het apparaat verkeerd wordt bediend of voor een ander doel wordt gebruikt dan waarvoor het bestemd is, kan geen aansprakelijkheid voor eventuele schade worden aanvaard. A) Broodsleuf met automatische broodcentreerinrichting B) behuizingsmantel C) kruimellade D) draaiknop voor bruiningsgraad E) inschakelknop en broodlift F) stopknop G) verwarmknop met controlelampje H) ontdooiknop met controlelampje I) typeplaatje Kies de gewenste bruiningsgraad en druk de inschakeltoets naar beneden. Na het bereiken van de gewenste bruiningsgraad schakelt de toaster automatisch uit en de gerede toast komt omhoog. Door de inschakelknop omhoog te bewegen (broodliftfunctie) worden de geroosterde producten zo ver omhoog gebracht dat zij gemakkelijk uit het apparaat kunnen worden genomen (fig. Alvorens het apparaat voor het eerst in gebruik te nemen Ter voorkoming van een onaangename geurt dient het apparaat zonder brood enkele keren in zijn hoogste stand bij het open raam te worden gebruikt. Om het roosteren te onderbreken kunt u op de stopknop drukken of de inschakelknop omhoog duwen. Voor het verwarmen van geroosterd brood drukt u bovendien op de verwarmknop, zodat de geroosterde producten warm en knapperig blijven. Met de draaiknop kunt u de bruiningsgraad geheel naar wens traploos van 1 tot 6 instellen. [. . . ] Oud apparaat verwijderen op het product of Het symbool op de verpakking wijst erop dat dit product niet als huishoudafval mag worden behandeld. Het moet echter naar een plaats worden gebracht waar elektrische en elektronische apparatuur wordt gerecycled. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX AT260 CLASSIC

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX AT260 CLASSIC zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag