Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ASM400

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ASM400. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX ASM400 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ASM400 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX ASM400 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3788 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX ASM400

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ) worden aanwijzingen aangegeven die voor uw veiligheid of voor het functioneren van het apparaat van belang zijn. 0 Dit teken geeft u stapsgewijze informatie bij het bedienen van het apparaat. [. . . ] Wacht altijd tot het apparaat stilstaat voordat u de mengkom verwijdert. Houd geen harde voorwerpen (lepel, mes, garde) tegen de lopende haken of gardes en kom er niet met uw handen aan. Na afloop van het werken met het apparaat moet het uitgeschakeld worden en moet de stekker uit het stopcontact getrokken worden. Met de stand-/handmixer kunt u levensmiddelen roeren, kneden en kloppen. Mixer en mengkom worden elk door een eigen motor aangedreven, de snelheid van mixer en mengkom kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingesteld. Toch wordt het apparaat met maar één schakelaar in- en uitgeschakeld. U kunt de mixer ook met een paar handgrepen van de mengstandaard halen en als normale handmixer gebruiken. 0 Eén kneedhaak is bij de schijf aan de schacht voorzien van een extra ringetje. 0 Om de haken of gardes te verwijderen houd u ze met één hand vast en drukt u op de uitwerpknop (afbeelding 1/A). Met de kneedhaken (afbeelding 1/M) kunt u zware deegsoorten bewerken, zoals gist-, zandtaart- of aardappeldeeg en zwaar roerdeeg. Met de gardes (afbeelding 1/l) kunt u lichte soorten roerdeeg, eiwit, slagroom, mayonaise en puree maken en sausen en puddingpoeder roeren. Apparaten van het type Stand Mixer 450 hebben een mengkom van roestvrij staal met een deksel. Mixer op mengstandaard zetten of eraf nemen (afbeelding 2) Vóór het omhoog klappen moet de mixer in ieder geval uitgeschakeld worden!0 Op kantelknop (afbeelding 1/F) drukken en mixer omhoog of omlaag klappen tot hij vastklikt. [. . . ] Zo voorkomt u dat poederige stoffen stuiven en dat vloeistoffen spatten. Resten van wortel- en rodekoolsap op plastic onderdelen verwijdert u voor het afspoelen met slaolie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX ASM400

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX ASM400 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag