Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ASC-6920

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ASC-6920. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX ASC-6920 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ASC-6920 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX ASC-6920 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (18797 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX ASC-6920

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als het snoer is beschadigd, mag dit alleen bij een erkend AEG-Electrolux Service Centre worden vervangen om risico te vermijden. Nooit door middel van het snoer de stofzuiger naar u toe trekken of optillen. Alle servicebeurten en reparaties moeten uitgevoerd worden door een erkend AEG-Electrolux Service Centre. [. . . ] Het stofreservoir moet in elk geval worden leeggemaakt wanneer het tot aan de MAXaanduiding gevuld is. 39 Open de klep van het stofreservoir door de openknop aan de rechterkant in de juiste positie te schuiven. 41 Plaats het stofreservoir terug in de stofzuiger en sluit de voorklep. De kegelfilter van de cycloonstofzuiger reinigen 42 Als de kegelfilter vuil is, verwijdert u deze uit de cycloonstofzuiger door de filter te draaien en naar buiten te trekken (43). 44 Opmerking: open de linkerkant van het stofreservoir alleen wanneer er vezels of stof vast komen te zitten. EF95): De motorfilter moet worden vervangen wanneer deze zichtbaar is vervuild. 45 U verwijdert de motorfilter door de voorklep te openen, eerst het stofreservoir te verwijderen en vervolgens de motorfilter. EF95): Reinig de filter van het stofreservoir bij elke vijfde leging van het stofreservoir of wanneer de filter zichtbaar is vervuild. 46 Verwijder de filter van het stofreservoir door aan het lipje te trekken. 47 Spoel de filter schoon met lauw water en laat deze goed drogen (6 tot 12 uur). EF17 dit type filter kan niet worden gereinigd en moet worden vervangen door een nieuwe. EFH 12W) 49 Als u de uitlaatfilter wilt vervangen, opent u het deksel van de uitlaatfilter door de achterrand omhoog te trekken. Duw het deksel naar achteren en druk op het midden totdat beide zijden vastklikken. Uitwasbare HEPA H12-filter* reinigen Indien u beschikt over een uitwasbare HEPA H12filter*, dient u deze eenmaal per jaar te reinigen. [. . . ] Voor alle verdere problemen raadpleegt u een erkend AEG-Electrolux Service Centre. Klantinformatie en milieubeleid AEG-Electrolux wijst alle aansprakelijkheid van de hand voor schade die ontstaat als gevolg van onjuist gebruik van het apparaat of onbevoegde aanpassingen van het apparaat. Zie het bijgesloten garantieboekje voor meer informatie over de garantie en contactpersonen voor klanten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX ASC-6920

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX ASC-6920 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag