Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ARCTIS221-4GT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ARCTIS221-4GT. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX ARCTIS221-4GT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ARCTIS221-4GT te teleladen.


AEG-ELECTROLUX ARCTIS221-4GT : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (450 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX ARCTIS221-4GT (459 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX ARCTIS221-4GT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Geef de gebruiksaanwijzing door aan een eventuele volgende eigenaar van het apparaat. Bedrijfsspanning, netspanning en stroomtype moeten overeenkomen (zie typeplaatje onder het apparaat). Het apparaat mag alleen worden aangesloten aan een volgens de voorschriften geïnstalleerd stopcontact. [. . . ] Kom niet met uw vingers of met metalen voorwerpen in de roosterschacht ­ gevaar van letsel en beschadiging. De metalen delen aan de bovenkant van het apparaat en in de roosterschacht worden wel heet gevaar van brandwonden! Het apparaat niet in gebruik nemen als het snoer beschadigd is of als de behuizing zichtbare beschadigingen vertoont. Het gebruikte netsnoer is van een speciaal type en mag alleen door onze serviceafdeling worden vervangen, omdat voor vervanging speciaal gereedschap nodig is. Reparaties aan dit apparaat mogen alleen door vakbekwame deskundigen worden uitgevoerd. Als gevolg van ondeskundig uitgevoerde reparaties kan een aanzienlijk gevaar ontstaan. Neem in het geval van reparaties contact op met de klantenservice of ) wordt de aandacht gevestigd op aanwijzingen die van belang zijn voor Uw veiligheid of voor het goed functioneren van het apparaat. 0 Dit teken begeleidt u stap voor stap bij de bediening van het toestel. De rendabele en milieuvriendelijke toepassing van het toestel zijn met een klaverblad gekenmerkt. Wanneer de gewenste bruiningsgraad bereikt is, schakelt de toaster automatisch uit en de sneden toast worden opgetild en kunnen gepakt worden. Door de inschakelknop op te tillen (broodlift-functie) kunt u de toast zo ver omhoog brengen dat u deze gemakkelijk kunt pakken (afbeelding 3) Met de draaiknop kunt u de bruiningsgraad traploos van 1 tot 6 instellen. Stand 1 voor de lichtste bruining, stand 6 voor de donkerste bruining. Als de bruining dan niet naar wens is, stelt u de regelaar lager in of hoger, b. Als u maar één snee brood wilt roosteren en ook bij oud brood moet u de bruiningsgraad iets lager instellen. Het broodjesopzetstuk wordt bij het toasten uiteraard heet, raak het daarom nooit bij de metalen delen aan. Houd het broodjesopzetstuk bij de greepdelen vast en zet het op de roosterschacht. Broodjes of ander gebak erop leggen om het op te bakken en met de bruiningsregelaar de gewenste bruiningsgraad instellen De toaster inschakelen met de inschakelknop. Wij raden u aan de bruiningsgraad zo in te stellen dat het toastbrood een goudgele of lichtbruine kleur krijgt. [. . . ] Door de elektronische toasttijdregeling wordt een eenmaal ingestelde bruiningsgraad bij dezelfde broodsoort en conditie van het brood gehandhaafd. 0 Voor het reinigen altijd de stekker uit het stopcontact trekken en de toaster laten afkoelen. De kruimels die bij het roosteren van het brood vallen, worden in de kruimellade opgevangen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX ARCTIS221-4GT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX ARCTIS221-4GT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag