Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AG805

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AG805. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX AG805 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AG805 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX AG805 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3218 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX AG805

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Achten Sie stets darauf, dass der UniRapido für die Fläche, an der die Halterung angebracht werden soll, nicht zu schwer ist. Die Lagerabdeckung löst sich etwas, sodass sich die Bürstenrolle herausnehmen lässt. [. . . ] GB DE FR NL GR Als de rolborstel verstopt raakt of vastloopt, wordt de stroomtoevoer naar de motor geblokkeerd door een beveiligingscircuit. Haal haartjes, draadjes en pluisjes voorzichtig weg met een scherp voorwerp. Plaats de rolborstel terug en controleer of deze goed in de geleiderails zit en vrij kan ronddraaien. De borstelkap komt nu zachtjes los zodat u de rolborstel kunt verwijderen. Als u de wieltjes wilt schoonmaken, verwijdert u deze voorzichtig met behulp van een kleine schroevendraaier. Soms raken voorwerpen verstrikt in de blaasbalg, waardoor de zuigkracht afneemt. Draai de elf schroeven los (onder de ontgrendelknop zitten twee schroeven verborgen). De batterijen dienen te worden verwijderd voordat het apparaat wordt afgedankt. De batterijen dienen te worden verwijderd voordat het apparaat wordt afgedankt. Gebruikte batterijen moeten worden ingeleverd bij speciaal daarvoor bestemde afgiftepunten. [. . . ] Electrolux wijst alle verantwoordelijkheid af voor eventuele schade die voortkomt uit het ondeskundig of oneigenlijk gebruik van het apparaat. Indien u suggesties heeft met betrekking tot verbetering van dit product of de meegeleverde gebruiksaanwijzing, neemt u dan s. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX AG805

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX AG805 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag