Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AG 3103

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AG 3103. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX AG 3103 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AG 3103 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX AG 3103 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3080 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX AG 3103

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] νικά 13-19 Gefeliciteerd met uw keuze voor een Rapido van AEG- Electrolux. De Rapido is een oplaadbare handstofzuiger die droog huisstof efficiënt opneemt. [. . . ] Vor der ersten Benutzung dauert es 16-20 Stunden, bis die Akkus ihre volle Ladekapazität erreicht haben. Achten Sie stets darauf, dass der Rapido für die Fläche, an der die Halterung angebracht werden soll, nicht zu schwer ist. Indd 6 1/13/11 6:06 PM Nederlands Uitpakken en in elkaar zetten Controleer of alle onderdelen in de doos aanwezig zijn. Sluit de kabel van de oplader aan op de contactdoos aan de onderkant van uw Rapido. Een indicatorlampje (10a) gaat branden om aan te geven dat de Rapido wordt opgeladen. Het duurt 16-20 uur om de batterijen volledig op te laden voor het eerste gebruik. Als de Rapido helemaal leeg is, duurt het ongeveer 16 uur om de stofzuiger weer volledig op te laden Zorg ervoor dat de Rapido opgeladen blijft als u het apparaat niet gebruikt, zodat de stofzuiger altijd gereed is voor gebruik. Voor een goede zuigkracht moeten de filters en het stofreservoir regelmatig worden gereinigd. Ontgrendel het complete stofreservoir door op de ontgrendelingsknop (13a) te drukken, verwijder de filters en leeg de inhoud in een afvalbak (13b). Plaats de filters terug en druk het stofreservoir op zijn plaats totdat het vastklikt. Het stofreservoir en de filters grondig reinigen (bij voorkeur iedere derde keer dat u ze reinigt) Ontgrendel het complete stofreservoir door op de ontgrendelingsknop (13a) te drukken. Haal de twee filters uit elkaar (14a) U kunt het stofreservoir, het voorfilter en het fijne filter uitschudden of uitwassen met warm water (14b). [. . . ] Als u ervoor zorgt dat dit product op de correcte manier wordt verwijderd, voorkomt u mogelijk voor mens en milieu negatieve gevolgen die zich zouden kunnen voordoen in geval van verkeerde afvalbehandeling. Voor meer details in verband met het recyclen van dit product, neemt u het best contact op met de gemeentelijke instanties, het bedrijf of de dienst belast met de verwijdering van huishoudafval of de winkel waar u het product hebt gekocht. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX AG 3103

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX AG 3103 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag