Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AEG4580

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AEG4580. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX AEG4580 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AEG4580 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX AEG4580 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (439 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX AEG4580 (1742 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX AEG4580

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] ( !% ) * + + - . + + / ' + * 0 * + (* + , $$ ( * + ' # . * $ $ % * !& !& !& !' !' !' !' !!!!!!- . * '7 8 $ $ * 0 $ $4 $ * 0 ' # $* * 5 $ ! * 7 9 %% %% %% %% %& %& %& %& %' %' %' %' 2 ' 9 7 ' #- ; 2 * ;= ' *0 *7 ; *7 / ; # $* * 68 $ $ $ $ # ;= ;= * ? 4 4 $ ? [. . . ] Harde vloeren: Gebruik het vloermondstuk met de handgreep in horizontale positie. Losse vloerkleden/ gordijnen/ lichtgewichtstoffen: Verminder de zuigkracht. Gebruik het vloermondstuk voor losse vloerkleden en het meubelmondstuk voor gordijnen, kussens (etc. ). Besloten gebieden: Gebruik het kierenmondstuk voor kieren, hoeken en radiatoren. Lampen, foto's en boekenplanken: Gebruik de stofborstel. De stofzakindicator en het verwisselen van de stofzak (zie pagina 6) De stofzakindicator en het verwisselen van de stofzak Voor optimaal functioneren dient de stofzak verwijderd te worden wanneer deze vol is. Mocht de stofzak per ongeluk in de stofzuiger barsten, laat het apparaat dan door Elgroep Fabrieksservice schoonmaken. Controleer de stofzak regelmatig en vervang deze wanneer noodzakelijk. Het stofzakindicatorvenster wordt gaandeweg rood wanneer deze gevuld wordt en wordt geheel rood wanneer de stofzak vol is. Als u de stofzak wilt controleren, dient het apparaat aan te staan, waarbij alle toebehoren verbonden zijn en zich niet op de grond bevinden. De indicator voor de volle stofzak kan ook betekenen dat de zak geblokkeerd is (soms veroorzaakt door zeer fijne stofdeeltjes), wat verlies aan zuigkracht veroorzaakt en oververhitting tot gevolg kan hebben. Als u de stofzak wilt verwisselen Maak de vergrendeling los alvorens de stofzak te verwijderen. Breng de nieuwe stofzak aan door de zaksleuven over de houders te trekken. Wij raden u aan om de stofzak te vervangen Na het gebruik van een tapijtschoonmaakmiddel. NB: Gebruik alleen originele AEGElectrolux stofzakken en filters (ref GR28) of Menalux CT153, DCT153 of 1000. 20 Stofzakbeveiliging Om schade aan de stofzuiger te voorkomen dient u deze niet te gebruiken zonder stofzak. [. . . ] Het deksel losmaken, het filterdeksel openen en het mikrofilter verwijderen. Het nieuwe mikrofilter op zijn plaats zetten en het deksel weer sluiten. Het HEPA filter vervangen (4580) Na elke vijfde stofzak moet het HEPA filter vervangen worden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX AEG4580

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX AEG4580 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag