Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AEG4550

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AEG4550. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX AEG4550 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AEG4550 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX AEG4550 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1745 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX AEG4550 (1742 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX AEG4550

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Druk op het voetpedaal om het snoer op te rollen (stekker vasthouden zodat deze niet tegen u aanslaat). (13) Schakel de stofzuiger in door aan de vermogensregelaar te draaien. (13/14) Stel de zuigkracht in met de vermogensregelaar op de stofzuiger of met de zuigkrachtregelaar op de slanggreep. [. . . ] (13/14) Stel de zuigkracht in met de vermogensregelaar op de stofzuiger of met de zuigkrachtregelaar op de slanggreep. (15) De praktische parkeerstand maakt het gemakkelijker om even te pauzeren tijdens het stofzuigen, en vermindert ook het risico op beschadigingen. Tapijt: gebruik de zuigmond voor tapijt/gladde vloeren met de greep in positie (17). Gladde vloeren: gebruik de zuigmond voor tapijt/gladde vloeren met de greep in positie (18). Houten vloeren: gebruik de zuigmond voor parket (alleen bepaalde modellen, 6). Speciale combinatiezuigmond: neem de zuigmond uit de houder voor accessoires en gebruik deze voor boekenplanken (door de "borstel" uit te vouwen) of kieren en hoeken (met het "kieren"-uiteinde) (8). Opmerking: gebruik de turbozuigmond niet op dierenhuiden, kleden met lange franjes of kleden met een (pool)dikte van meer dan 15 mm. Laat de zuigmond niet op één plaats staan terwijl de borstel ronddraait. U kunt de zuigmond gemakkelijk reinigen met de slanggreep De turbozuigmond schoonmaken (alleen bij bepaalde modellen) (33) Maak de zuigmond los van de zuigbuis en verwijder alle verwarde draadjes, enz. (34) Als de turbozuigmond niet meer werkt, opent u de reinigingsklep en verwijdert u eventuele voorwerpen die de turbine verhinderen vrijelijk te draaien. Er is water in de stofzuiger gekomen De motor moet door onze service-afdeling worden vervangen. Schade aan de motor veroorzaakt door binnendringend water valt niet onder de garantie. AEG-Electrolux wijst alle aansprakelijkheid van de hand voor schade die ontstaat als gevolg van onjuist gebruik van het apparaat of onbevoegde aanpassingen van het apparaat. Nl Stofzakken en Accessoires Indien U problemen heeft met het vinden van de juiste stofzakken, filters of accessoires, raadpleeg dan de volgende websites: www. Stofzak/s-bag® vervangen De stofzak moet in ieder geval worden vervangen wanneer het indicatievenster helemaal rood is. Duw de stofzakhouder naar achteren (21) en sluit de zak met behulp van het schuiflipje (22). [. . . ] Stofzak/s-bag® vervangen De stofzak moet in ieder geval worden vervangen wanneer het indicatievenster helemaal rood is. Duw de stofzakhouder naar achteren (21) en sluit de zak met behulp van het schuiflipje (22). Controleer voordat u de klep sluit of de houder weer naar voren staat en of het kartonnetje van de stofzak goed over het uiteinde van de buis zit. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX AEG4550

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX AEG4550 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag