Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AEC7570

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AEC7570. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX AEC7570 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AEC7570 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX AEC7570 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1043 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX AEC7570 (1043 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX AEC7570

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 18 Door de praktische parkeerstand kunt u gemakkelijker even pauzeren tijdens het stofzuigen. Vervang de s-bagTM ook als deze niet vol is (de stofzak is wellicht verstopt). [. . . ] 27 Stel de zuigkracht bij door het openen of sluiten van de luchtopening. Het power- of turbomondstuk niet op dierenhuiden, kleden met lange franjes of kleden met een (pool)dikte van meer dan 15 mm gebruiken. Zorg ervoor dat u uw tapijt niet beschadigt door het mondstuk op één plaats te zetten terwijl de borstel ronddraait. Het mondstuk niet over het snoer laten gaan en de stofzuiger meteen na gebruik weer uitschakelen. Hoe vaker, hoe beter voor de efficientie van de stofzuiger Er zijn 4 types van uitlaatfilters (afhankelijk van de stofzuiger) · , door deze met een schaar weg te knippen. Bovengenoemde voorwerpen en vloeistoffen kunnen schade aan de motor veroorzaken. De filters moeten altijd door nieuwe worden vervangen en mogen niet worden gewassen. 5 Open de klep en verwijder de filter (elke vijfde wisseling van de stofzak). 6 Breng een nieuw filter aan en plaats de klep op de terug zoals is weergegeven in de afbeelding. EFH12W, alleen voor sommige modellen) Noodzakelijk bij elke vijfde vervanging van de stofzak/s-bagTM 7 Open de klep en verwijder de filter. Opmerking: Gebruik geen schoonmaakmiddelen en raak het kwetsbare filteroppervlak niet aan 9 Vervang de filter en de deksel zoals weergegeven. Stofzuiger doet het niet Een beschadigd snoer moet worden vervangen door een bevoegd AEG-Electrolux-servicecentrum. Nooit door middel van het snoer de stofzuiger optrekken of naar u toe trekken. Eerst de stekker uit het stopcontact nemen voordat u de stofzuiger gaat reinigen of onderhouden. [. . . ] De stofzak wordt automatisch gesloten en er kan geen stof meer ontsnappen. 1 Plaats een nieuwe s-bagTM door de kartonnen houder recht naar beneden te duwen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX AEC7570

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX AEC7570 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag