Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AE6070

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AE6070. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX AE6070 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AE6070 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX AE6070 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2390 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX AE6070

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die praktische und Rücken schonende Parkfunktion erleichtert die Arbeit bei Saugpausen. 1 2* 3 4 5* 6* 7* 8* Stofzak Telescoopbuis / verlengbuis Slanggreep Zuigmond voor tapijt/harde vloer Zuigmond voor parket Turbozuigmond Zuigmond voor kieren Zuigmond voor bekleding 13 14 15 opwindmechanisme. [. . . ] Ga met het mondstuk niet over elektrische snoeren en schakel de stofzuiger na gebruik onmiddellijk uit. Een beschadigd snoer mag alleen door onze serviceafdeling worden vervangen. Trek eerst de stekker uit het stopcontact voordat u de stofzuiger gaat reinigen of onderhouden. 21 De stofzak moet worden vervangen wanneer het indicatievenster helemaal rood is. De stofzak wordt zo automatisch gesloten en er kan geen stof meer ontsnappen. Plaats een nieuwe stofzak door het kartonnen schuifje recht naar beneden langs de geleiders te duwen. Voordat u begint 9 10 11 Controleer of de stofzak en het motorfilter in de stofzuiger zijn geplaatst. ) Vervang de stofzak ook na het gebruik van een tapijtreiniger (in poedervorm). De filters moeten altijd door nieuwe worden vervangen en kunnen niet worden gewassen. Stofzuiger doet het niet 1 Controleer of de stekker in het stopcontact zit. Er is water in de stofzuiger gekomen De motor moet door onze service-afdeling worden vervangen. Schade in de motor veroorzaakt door binnendringend water valt niet onder de garantie. [. . . ] Als u ervoor zorgt dat dit product op de correcte manier wordt verwijderd, voorkomt u mogelijk voor mens en milieu negatieve gevolgen die zich zouden kunnen voordoen in geval van verkeerde afvalbehandeling. Voor meer details in verband met het recyclen van dit product, neemt u het best contact op met de gemeentelijke instanties, het bedrijf of de dienst belast met de verwijdering van huishoudafval of de winkel waar u het product hebt gekocht. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX AE6070

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX AE6070 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag