Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AE4594

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AE4594. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX AE4594 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX AE4594 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX AE4594 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3937 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX AE4594

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] U kunt echter ook de zuigkrachtregelaar voorbij OPTIMUM draaien voor extra zuigkracht om maximale prestaties te verkrijgen. ) Door de praktische parkeerstand kunt u gemakkelijker even pauzeren tijdens het stofzuigen. in de parkeerstand kunt u de stofzuiger gemakkelijker verplaatsen en opbergen. [. . . ] in de parkeerstand kunt u de stofzuiger gemakkelijker verplaatsen en opbergen. Tapijt: Gebruik de zuigmond voor tapijt/harde vloeren met de hendel in positie (18). Harde vloeren: Gebruik het mondstuk voor tapijt/harde vloeren met de hendel in positie (19). Houten vloeren: Gebruik het mondstuk voor parket (alleen bepaalde modellen, 5). De Salomon mag alleen door volwassenen worden gebruikt en is alleen bedoeld voor huishoudelijk gebruik. De stofzuiger is voorzien van een veiligheidsmechanisme, waardoor de klep niet kan worden gesloten wanneer er geen stofzak aanwezig is. Het gebruik van het turbomondstuk (alleen bepaalde modellen) 20 Bevestig het mondstuk aan de zuigbuis. Opmerking: Gebruik het turbomondstuk niet op dierenhuiden, kleden met lange franjes of kleden met een (pool)dikte van meer dan 15 mm. Trek in dergelijke gevallen de stekker uit het stopcontact en laat de stofzuiger 20 à 30 minuten afkoelen. AEG-Electrolux wijst alle aansprakelijkheid van de hand voor schade die ontstaat als gevolg van onjuist gebruik van het apparaat of onbevoegde aanpassingen van het apparaat. 28 29 Gebruik een schoonmaakstrip of een soortgelijk materiaal voor het reinigen van de buizen en de slang. U kunt eventueel de verstopping uit de slang verwijderen door in de slang te knijpen. Wees echter voorzichtig als de kans bestaat dat de verstopping wordt veroorzaakt door glas of naalden in de slang. Dit apparaat voldoet aan de volgende EU richtlijnen: Laagspanningsrichtlijn 2006/95/EC EMC-richtlijn 89/336/EEC met toevoeging 92/31/EEC en 93/68/EEC Opmerking: de garantie is niet van toepassing indien schade aan de slang als gevolg van reinigen is ontstaan. Als het turbomondstuk niet meer werkt, opent u de reinigingsklep en verwijdert u eventuele voorwerpen die de turbine verhinderen vrijelijk te draaien. Harde gulv: Bruk munnstykket for tepper / harde gulv med spaken i riktig stilling (19). [. . . ] Als het turbomondstuk niet meer werkt, opent u de reinigingsklep en verwijdert u eventuele voorwerpen die de turbine verhinderen vrijelijk te draaien. Harde gulv: Bruk munnstykket for tepper / harde gulv med spaken i riktig stilling (19). Het symbool op het product of op de verpakking wijst erop dat dit product niet als huishoudafval mag worden behandeld. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX AE4594

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX AE4594 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag