Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ACX6206

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ACX6206. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX ACX6206 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX ACX6206 te teleladen.


AEG-ELECTROLUX ACX6206 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1665 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX ACX6206

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bovengenoemde voorwerpen en vloeistoffen kunnen schade aan de motor veroorzaken. Bevestig de verlengingsbuizen* of de telescopische buis* aan de slanggreep en het mondstuk door deze op elkaar te drukken en te draaien. ) Trek het elektrische snoer uit en steek de stekker in het stopcontact. [. . . ] ) Trek het elektrische snoer uit en steek de stekker in het stopcontact. Als het elektrische snoer is uitgetrokken, wordt het snoer vergrendeld Druk op het voetpedaal van het oprolmechanisme om het snoer weer op te rollen. Zum Ausschalten des Staubsaugers Leistungsregler in die entgegengesetzte Richtung in die Stellung , , Aus" schieben. U kunt de zuigkracht vergroten door de regelaar door te schuiven naar Max. Zet de stofzuiger uit door de regelaar in tegengestelde richting naar Off te schuiven. Voor een optimaal cyclooneffect in de stofzuiger moet de zuigkrachtregelaar altijd op Max staan. 17b* U kunt de zuigkracht ook instellen met de regelaar op de slanggreep. Gebruik de mondstukken als volgt: Tapijt: gebruik het combinatiemondstuk met de handgreep in positie (19). Verwijder het materiaal dat de verstopping veroorzaakt en/of vervang vuile filters, maak het stofreservoir leeg en zet de stofzuiger vervolgens weer aan. Gebruik een schoonmaakstrip of een soortgelijk materiaal voor het reinigen van de buizen en de slang. Als u de slanggreep wilt reinigen, moet u deze loskoppelen van de slang. Het is ook mogelijk om de verstopping uit de slang te verwijderen door in de slang te knijpen. Wees echter voorzichtig als de kans bestaat dat de verstopping wordt veroorzaakt door glas of naalden in de slang. Opmerking: de garantie is niet van toepassing indien schade aan de slang is ontstaan a. Als het turbomondstuk niet meer werkt, opent u de reinigingsklep en verwijdert u eventuele voorwerpen die de turbine verhinderen vrijelijk te draaien. Het is noodzakelijk om de motor door een erkend AEGElectrolux Service Centre te laten vervangen. [. . . ] Als het turbomondstuk niet meer werkt, opent u de reinigingsklep en verwijdert u eventuele voorwerpen die de turbine verhinderen vrijelijk te draaien. Het is noodzakelijk om de motor door een erkend AEGElectrolux Service Centre te laten vervangen. Schade aan de motor door binnendringend water valt niet onder de garantie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX ACX6206

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX ACX6206 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag