Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX A63190GT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX A63190GT. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX A63190GT handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX A63190GT te teleladen.


AEG-ELECTROLUX A63190GT : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (346 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX A63190GT MANUAL 2 (1568 ko)
   AEG-ELECTROLUX A63190GT (1673 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX A63190GT

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voordat u het apparaat gaat reinigen of repareren, dient u het altijd spanningloos te maken of de stekker uit het stopcontact te trekken. Gebruik geen ander elektrisch apparaat binnen het apparaat zelf (bijv. Het koelmiddel van het apparaat is isobutaan (R600a), een milieuvriendelijk en natuurlijk gas, (R600a). [. . . ] Indien u meer dan 3-4 kg verse levensmiddelen op één keer wilt invriezen, dan moet de vrieskast worden vooraf gekoeld. Druk naar de knop (D) tenminste 24 uren daarvoor dat u de verse levensmiddelen inlegt. Deze functie wordt na 52 uren automatisch uitgeschakeld, en de vrieskast keert terug naar de normale temperatuur. Indien de temperatuur niet laag genoeg is, dan wordt de alarmtoon actief en het rode controlelampje licht op. Het rode controlelampje blijft lichten tot de temperatuur lager wordt dan de op de thermostaat ingestelde temperatuur. Mogelijke redenen van een alarmsituatie: U hebt te veel levensmiddelen ingelegd. Hang de manden aan de rand van de vrieskast (X) of plaats ze op de bodem van het apparaat (Y). Draai de knop van de thermostaat naar Uit (Off) positie Meerdere manden kunnen worden bezorgd van de Service of op de website van Electrolux (afhankelijk van het land). De afbeeldings op deze pagina laten zien, hoeveel manden in de verschillende modellen kunnen worden geplaatst. Trek de stekker uit het stopcontact en neem alle beweegbare toebehoren uit. Verwijder de sleutel vooraleer u een oud apparaat naar andere afvallen gooit. Gebruik geen sterke detergenten, schuurmiddelen of gearomatiseerde detergenten voor de reiniging van het apparaat. Als de vrieskast niet in gebruik is Trek de stekker uit het stopcontact. Het deksel openen en sluiten Daar het deksel van een afdichting is voorzien, kan het na sluiten niet makkelijk worden geopend. Als de dikte van het ijs 10-15 mm bereikt, moet het apparaat worden ontdooid. Het is nuttig om het apparaat te ontdooien als er weinig of geen levensmiddelen erin liggen. [. . . ] Als u ingevroren levensmiddelen koopt, controleer altijd of deze op de juiste temperatuur waren opgeslagen. We raden aan, om deze levensmiddelen in een geisoleerde plastiek zakje naar huis te brengen. Vergeet niet dat de al volledig of gedeeltelijk ontdooide levensmiddelen niet mogen opnieuw te worden ingevroren. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX A63190GT

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX A63190GT zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag