Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX 835D-B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX 835D-B. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX 835D-B handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX 835D-B te teleladen.


AEG-ELECTROLUX 835D-B : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (155 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX 835D-B (165 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX 835D-B

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Mocht een vaste aansluiting noodzakelijk zijn, dan moet de kap uitsluitend geïnstalleerd worden door een electriciën die ingeschreven is bij het daartoe competent electriciteitsbedrijf. Voor de installatie is een schakelaar, die geschikt is voor elk aantal polen, nodig met een contactbreedte van minstens 3 mm. De functie van schakelaar kan bij voorbeeld vervuld worden door zekeringen, (patroonzekeringen moeten uit de zekeringenhouder gehaald worden), foutstroomschakelaars en beschermers met een opening van meer dan 3 mm. [. . . ] q Haak de kap aan de schoorsteen en zet hem waterpas door middel van de stelschroeven (5). q Verwijder de metalen vetfilters (4) en markeer twee gaten op de muur (6). Til de kap van de haken af en boor de gaten (2 x ø 8mm) waar de merktekens zijn. Bevestig de kap definitief (8) met twee schroeven (2 x ø 5 x 45mm). q Bevestig de steun van de schoorsteen (10) met pluggen ø 8mm (9) en schroeven ø 5 x 45mm (11) op 3-4mm onder het plafond, goed in het midden ten opzichte van de kap eronder en perfect horizontaal. q Afzuigversie: monteer de verbindingsring (S) op de bovenkant van de kap met twee schroeven ø 3. 5 x 6. 5mm (12S). Vervolgens brengt u een buis aan die lang genoeg is om naar buiten toe te voeren (13S). Filterversie: bevestig dan de deflector (13K) definitief met twee schroeven ø 3. 5 x 6. 5mm (12K). q Voer de elektrische aansluiting uit (14) (zie hoofdstuk "elektrische aansluiting". q Breng de schoorsteen (15) aan en bevestig hem aan de bovenkant aan de steun van de schoorsteen met twee schroeven ø 3 x 9mm (16). Laat het onderstuk van de schoorsteen naar beneden zakken en plaats het op de bovenkant van de kap (18). q Plaats tenslotte de roostertjes (17) op beide zijkanten van de schoorsteen. 42 Afb. 3 43 Functioneren van de afzuigkap q De afzuigkap is voorzien van een motor met regelbare snelheid. Men raadt aan de kap enkele minuten voordat U begint te koken aan te zetten, en na het koken nog 15 minuten aan te laten, zodat met zekerheid alle luchtjes geëlimineerd worden. [. . . ] Het wassen van de metalen filters in de vaatwasser kan een klein kleurverschil van de filters veroozaken, hetgeen geen enkele invloed heeft op zijn functioneren. q Maak de behuizing binnenin alleen schoon met een warme oplossing van een schoonmaakmiddel (geen brandende schoonmaakmiddelen, borstels of schuurpoeders gebruiken). 46 Koolstoffilter q Het koolstoffilter wordt gebruikt wanneer men de afzuigkap voor een filterfunctie wil benutten. q Daarvoor hebt U het originele AEG-koolstoffilter nodig (zie speciale accessoires). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX 835D-B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX 835D-B zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag