Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX 6464K-MN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX 6464K-MN. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX 6464K-MN handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX 6464K-MN te teleladen.


AEG-ELECTROLUX 6464K-MN : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (621 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX 6464K-MN (398 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX 6464K-MN

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het instellen van de tijd alsmede de bediening van de pyrolytische zelfreiniging (voor zover in Uw apparaat aanwezig) verschillen enigszins van de informatie in de meegeleverde gebruiksaanwijzing bij Uw fornuis. [. . . ] De bediening hiervan staat in volgende handleiding aangegeven. 17 Voor het eerste gebruik Instellen van de tijd Nadat de stekker in het stopcontact is gedaan knippert het display van de electronische klok. A U T O 1 2 3 4 5 N5232_U Eerst dient de actuele tijd ingesteld te worden. Stel de tijd in dat geval opnieuw in. 18 Reiniging en onderhoud Pyrolytische zelfreiniging (voor zover aanwezig) Ga aldus te werk: 1. Binnen 5 seconden met de toetsen + of - de reinigingsduur op 2 uur en 30 minuten instellen. Op toets 3 > drukken en met de toetsen + en - de tijd instellen waarop het reinigen klaar moet zijn. op Uit. Instellen van het akoestische signaal Bij deze klok kan de frequentie voor het akoestische signaal op 3 verschillende niveaus worden ingesteld. Zolang op toets - drukken, tot het gewijzigde signaal klinkt, dan loslaten. [. . . ] Zolang op toets - drukken, tot het gewijzigde signaal klinkt, dan loslaten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX 6464K-MN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX 6464K-MN zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag