Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX 6137M-BN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX 6137M-BN. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX 6137M-BN handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX 6137M-BN te teleladen.


AEG-ELECTROLUX 6137M-BN : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (766 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX 6137M-BN

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] . 43 43 43 45 45 45 45 46 47 48 49 50 51 Wat is er aan de hand als . . . 55 Service 4 Gebruiksaanwijzing 1 Veiligheidsvoorschriften 5 Dit apparaat is in overeenstemming met de volgende EG-richtlijnen: ­ 73/23/EEG van 19. 02. 1973 Laagspanningsrichtlijn ­ 89/336/EEG van 03. 05. 1989 EMC-richtlijn inclusief aangepaste richtlijn 92/31/EEG ­ 93/68/EEG van 22. 07. 93 CE-markeringsrichtlijn Elektrische veiligheid · Het apparaat mag uitsluitend door een erkend installateur worden aangesloten. · Bij storingen aan het apparaat of beschadiging van het glaskeramiek (breuken, sprongen resp. scheuren) moet het apparaat worden uitgeschakeld en worden losgekoppeld van het elektriciteitsnet. [. . . ] · In koude toestand is de panbodem normaliter iets naar binnen gewelfd (hol). · Let op de aanwijzingen van de fabrikant, als u speciale pannen gebruikt (bijv. snelkookpan wok, enz. ). 2 Tips voor het besparen van energie · De kookzone pas inschakelen als er een pan op staat. · Kookzones vóór het einde van de kooktijd uitschakelen om gebruik te maken van de restwarmte, bijv. · Panbodem en kookzone moeten even groot zijn. 26 Kooktabel De gegevens in de volgende tabel dienen slechts als richtlijn. Kookstand 0 1 Warm houden Smelten 1-2 Stollen Kookproces Geschikt voor Nawarmte, uit-stand Warm houden van gare gerechten Hollandaisesaus, smelten van boter, chocolade, gelatine Schuimomelet, bouillon met ei Wellen van rijst en melkgerechten Verhitten van kant-enklaargerechten Stoven van groente, vis Vlees sudderen Naar behoefte 5-25 min. Afdekken Duur Aanwijzingen/tips Tussendoor omroeren 10-40 min. Met deksel bereiden 2-3 Wellen Minimaal dubbele hoeveelheid vloeistof 25-50 min. Bij groente weinig vocht toevoegen (een paar eetlepels) Weinig vloeistof gebruiken, bijvoorbeeld: max. ¼ l water per 750 g aardappels Tot 3 l vloeistof plus ingrediënten 3-4 Stomen Stoven Koken van aardappels 4-5 Koken Koken van grotere hoeveelheden, eenpansgerechten en soep Zacht braden 20-60 min. 60-150 min. 6-7 Schnitzel, cordon bleu, karbonade, gehaktballen, Voortdubraadworst, lever, roux, rend bakken eieren, omelets, oliebollen Aardappel koekjes, lendestukken, steaks, pannenkoeken 5-15 min. per pan Tussendoor keren 7-8 Sterk braden Aan de kook brengen Aanbra den Frituren Tussendoor keren 9 Aan de kook brengen van grotere hoeveelheden water, pasta koken, aanbraden van vlees (goulash, stoofvlees), frituren van patates frites 27 3 1 Wij adviseren om bij het aan de kook brengen of het aanbraden de hoogste kookstand in te stellen en vervolgens gerechten met een langere kooktijd op de gewenste kookstand gaar te laten worden. Wanneer u levensmiddelen in vet of olie (bijvoorbeeld patates frites) bereidt, dient u in de buurt te blijven. 28 Bakken Ovenfunctie: Hetelucht onderwarmte . , Multi Hetelucht of Boven- en Bakvormen · Voor Boven- en onderwarmte zijn vormen van donker metaal en gecoate vormen geschikt. · Alle soorten vlees die een korstje moeten krijgen, kunt u in een braadpan zonder deksel braden. of Infratherm 3 Aanwijzingen met betrekking tot de braadtabel De gegevens in de volgende tabel dienen slechts als richtlijn. · Wij raden u aan vlees en vis pas vanaf 1 kg in de oven te braden. · Om het inbranden van vrijkomende vleessappen of vet te voorkomen, adviseren wij een beetje vloeistof in het braadservies te doen. · Braadstukken naar behoefte (na 1/2 - 2/3 van de braadtijd) keren. · Grote braadstukken en gevogelte gedurende de braadtijd meerdere keren met braadvocht begieten. 10 minuten voor het einde van de braadtijd uit, om te profiteren van de restwarmte. 36 Braadtabel Soort vlees Rundvlees Stoofvlees Rosbief of ossenhaas - Van binnen rood (rare) - van binnen roze (medium) - doorbakken (well done) Varkensvlees Schouderstuk, nekstuk, ham Kotelet, casselerrib Gehakt Kalfsvlees Kalfsbraadstuk Kalfsbout Lamsvlees Lamsbout, lamsgebraad Lamsrug Wild Hazenrug, hazenbout tot 1 kg Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte Boven- en onderwarmte 3 2202501) 0:25-0:40 1-1, 5 kg 1-1, 5 kg Infratherm Infratherm 1 1 150-170 1:15-2:00 1 kg 1, 5-2 kg Infratherm Infratherm 1 1 160-180 1:30-2:00 160-180 2:00-2:30 1-1, 5 kg 1-1, 5 kg 750 g-1 kg Infratherm Infratherm Infratherm 1 1 1 160-180 1:30-2:00 170-180 160-170 1:00-1:30 0:45-1:00 per cm dikte per cm dikte per cm dikte Infratherm Infratherm Infratherm 1 1 1 1902001) 1-1, 5 kg Boven- en onderwarmte 1 200-250 2:00-2:30 per cm dikte 0:05-0:06 Hoeveelheid Ovenfunctie Inzetniveau Temperatuur °C Tijd uur: min. 180-190 0:06-0:08 170-180 0:08-0:10 160-180 1:00-1:30 Ree-/hertenrug 1, 5-2 kg 1 210-220 1:15-1:45 Ree-/hertenbout 1, 5-2 kg 1 200-210 1:30-2:15 37 Soort vlees Gevogelte Stukken gevogelte Halve kip Kip, poularde Eend Gans Kalkoen Vis (stoven) Hele vissen Hoeveelheid Ovenfunctie Inzetniveau Temperatuur °C Tijd uur: min. per 200250g per 400500g 1-1, 5 kg 1, 5-2 kg 3, 5-5 kg 2, 5-3, 5 kg 4-6 kg Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm 3 3 1 1 1 1 1 200-220 0:35-0:50 190-210 190-210 0:35-0:50 0:45-1:15 180-200 1:15-1:45 160-180 2:30-3:30 160-180 1:45-2:30 140-160 2:30-4:00 1-1, 5 kg Boven- en onderwarmte 2/3 210-220 0:45-1:15 1) Oven voorverwarmen 38 Vlak-grilleren 1 3 Ovenfunctie: Grill tuurinstelling of Grote grill met maximale tempera- Let op: bij het grilleren moet de ovendeur altijd gesloten zijn. · Voor het grilleren moeten zowel het rooster als de braadslede worden gebruikt. · Grilleren is bijzonder geschikt voor platte stukken vlees en vis. Grilltabel Gerecht Inzetniveau 1e zijde Frikadellen Varkenshaas Braadworst Runderhaas, kalfsfilet Runderfilet, rosbief (ca. --- 1) Grillrooster zonder braadslede gebruiken 39 Ontdooien Ovenfunctie: Ontdooien (zonder temperatuurinstelling) · Uitgepakte etenswaren op een bord op het rooster plaatsen. · Gebruik voor het afdekken geen borden of schotels, omdat deze de ontdooitijd aanzienlijk verlengen. [. . . ] In geen geval ovenreinigingsspray in de servieslade bewaren! 1 51 Wat is er aan de hand als . . . Storing De kookzones functioneren niet. Oplossing Kookzone inschakelen. De zekering in de huisinstal- Zekering controleren. Instellingen controleren. De zekering in de huisinstal- Zekering controleren. latie (stoppenkast) is uitge- Mochten de zekeringen vaker uitschakelen, neem dan schakeld. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX 6137M-BN

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX 6137M-BN zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag