Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX 5150E-D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX 5150E-D. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX 5150E-D handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX 5150E-D te teleladen.


AEG-ELECTROLUX 5150E-D : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (633 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX 5150E-D

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] . . . 1 3 2 Bij dit symbool vindt u aanvullende informatie m. b. t. de rendabele en milieuvriendelijke toepassing van het toestel zijn met een klaverblad gekenmerkt. Voor eventuele storingen bevat deze gebruikersinformatie aanwijzingen voor het zelfstandig opheffen, zie hoofdstuk "Wat te doen als . . . ". Bij technische problemen staat onze TECHNISCHE DIENST bij u in de buurt u te allen tijde ter beschikking (adressen en telefoonnummers vindt u in hoofdstuk "Servicepunten"). [. . . ] · Met Hetelucht H kunt u droog gebak en klein gebak op 2 bakplaten tegelijkertijd bakken. 1 bakplate: inzetniveau 3 1 bakvorm: inzetniveau 5 2 bakplaten: inzetniveaus 3 en 5 20 Gebruiksaanwijzing Algemene aanwijzingen · Let erop dat de inzetniveaus van boven naar beneden geteld worden. · Taarten in vormen altijd in het midden van het rooster zetten. U kunt met Boven-/Onderwarmte O ook twee vormen tegelijkertijd bakken. Aanwijzingen bij de baktabellen In de tabellen vindt u een keuze aan gerechten, de daarvoor benodigde temperatuurgegevens, kooktijden en inzetniveaus. · Voor temperatuur en baktijden zijn geen exacte waarden aangegeven, omdat deze afhangen van de samenstelling van het deeg, de hoeveelheid en de bakvorm. · Bij het bakken op 2 bakplaten moet het onderste bakblik eventueel 5-10 minuten langer bakken. pizza's, fruittaarten etc. ) moeten maximaal op één niveau bereid worden. · Wij raden aan de eerste keer een lager temperatuurwaarde in te stellen, en indien nodig, bijv, als een sterkere bruinering nodig is of de baktijd te lang duurt, een hogere temperatuur te kiezen. · Als u voor uw eigen recept geen concrete gegevens vindt, oriënteert u zich dan op een gelijksoortig gebak. 2 Schakel de oven 10-15 minuten voor het einde van de baktijd uit om de nawarmte te gebruiken. De tabellen gelden, als niets anders is aangegeven, voor het plaatsen in de koude oven. 21 Gebruiksaanwijzing Tabel bakken Soort gebak Hetelucht H Inzetniveau van boven Gebak in vormen Tulband Zandtaart/ driekoningentaart Biscuittaart Taartbodem zandtaartdeeg Taartbodem roerdeeg Dichte appeltaart Pikante taart (bijv. · Alle magere vleessoorten raden wij aan in de braadpan met deksel te braden (bijv. · Alle vleessoorten die een korstje moeten krijgen kunt u in de braadpan zonder deksel braden (bijv. varkens-, lams of schapenbraadstuk, 1-2 bouten, eend, 1-2 haantjes, klein gevogelte, rosbief, filet, wild). · Tip: Als u in een pan braadt (in het bijzonder kleine hoeveelheden), wordt de oven minder vuil!Aanwijzingen bij de braadtabellen In de tabel vindt u voor verschillende vleessoorten aanwijzingen voor de geschikte ovenfunctie, temperatuurinstelling, gaartijd en inzetniveau. · Wij raden aan vlees en vis pas vanaf 1 kg in de oven te braden. · In het algemeen is voor zeer mager vlees zoals vis of wild de functie Boven-/Onderwarmte zeer geschikt O. Voor alle andere vleessoorten (in het bijzonder gevogelte) raden wij de functie Infratherm aan I. · De noodzakelijke gaartijd hangt af van de soort en de kwaliteit van het vlees. · Om inbranden van vleessap of vet te voorkomen raden wij aan een beetje vocht in de braadpan te doen. 2/3 van de braadtijd omdraaien. 2 Schakel de oven 10-15 minuten voor het eind van de braadtijd uit om de nawarmte te gebruiken. 26 Gebruiksaanwijzing Tabel braden Vleessoort Hoeveel heid Boven-/Onderwarmte O Temperatuur ºC Infratherm I Inzetniveau van boven Temperatuur ºC Tijd InzetniGewicht veau van boven Rundvlees Suddervlees Rosbief of filet - binnen rood - binnen roze - doorgebakken Varkensvlees Schouder, nek hamstuk, karbonade, kasselerrib Gehakt Varkenspoot (voorgekookt) Kalfsvlees Kalfsstuk Kalfsbout Lam Lamsbout, lamsbraadstuk Lamsrug 1-1, 5 kg 1-1, 5 kg 5e 5e 1 kg 1, 5-2 kg 5e 5e 1-1, 5 kg 1-1, 5 kg 750 g-1 kg 750 g-1 kg per cm hoogte per cm hoogte per cm hoogte Uur. min. 1-1, 5 kg 5e 200-250 - - 2. 00-2. 30 per cm hoogte 5e 5e 5e 250-2701 250-2701 210-2501 5e 5e 5e 190-200 0. 05-0. 06 180-190 0. 06-0. 08 170-180 0. 08-0. 10 5e 5e 4e 5e 210-220 180-190 170-180 210-220 5e 5e 5e 5e 160-180 1. 30-2. 00 170-180 1. 00-1. 30 160-170 0. 45-1. 00 150-170 1. 30-2. 00 210-220 210-225 5e 5e 150-170 1. 30-2. 00 150-170 2. 00-2. 30 210-220 210-220 5e 5e 150-170 1. 15-2. 00 160-180 1. 00-1. 30 27 Gebruiksaanwijzing Hoeveel heid Boven-/Onderwarmte O Temperatuur ºC Vleessoort Infratherm I Inzetniveau van boven Temperatuur ºC Tijd InzetniGewicht veau van boven Wild Hazenrug, hazenbout Ree-/hertenrug Ree-/hertenbout Gevogelte Gevogeltedelen 4-6 stuks Halve haan 2-4 stuks Haantjes, Poularde Eend Gans Kalkoense hen/ Kalkoen Vis (stoven) Hele vissen 1-1, 5 kg per 200-250 g per 400-500 g 1-1, 5 kg 1, 5-2 kg 3, 5-5 kg 2, 5-3, 5 kg 4-6 kg Uur. min. tot 1 kg 1, 5-2 kg 1, 5-2 kg 3e 5e 5e 220-2501 210-220 200-210 3e 5e 5e 160-170 160-170 150-160 0. 25-0. 40 1. 00-1. 30 1. 15-1. 50 3e 3e 5e 5e 5e 5e 5e 220-250 220-250 220-250 210-220 200-210 200-210 180-200 3e 3e 5e 5e 5e 5e 5e 180-200 0. 35-0. 50 180-200 0. 35-0. 50 170-180 0. 45-1. 15 160-180 1. 00-1. 30 150-160 2. 00-3. 00 150-160 1. 30-2. 00 140-150 2. 30-4. 00 3e 210-220 3e 160-170 0. 45-1. 15 1) Oven voorverwarmen. [. . . ] Als u voor één van de genoemde aanwijzingen of op grond van defecten de klantendienst nodig heeft, kan het bezoek van de technicus van de klantendienst ook tijdens de garantietijd niet gratis plaatsvinden. Wend u tot een vakman als deze informatie u niet verder helpt. 0 0 1 Waarschuwing: Reparaties aan het toestel mogen alleen door opgeleid personeel uitgevoerd worden!Door ondeskundige reparaties kunnen aanzienlijke gevaren voor de gebruiker ontstaan. Wend u bij reparaties tot uw vakhandel of de klantendienst. 39 Gebruiksaanwijzing Extra toebehoren Bij uw toestel kunt u de volgende extra toebehoren via de vakhandel betrekken: Braad-/vetopvangbak E-nr. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX 5150E-D

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX 5150E-D zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag