Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX 41056VI-MN 24T

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX 41056VI-MN 24T. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX 41056VI-MN 24T handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX 41056VI-MN 24T te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX 41056VI-MN 24T
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   AEG-ELECTROLUX 41056VI-MN 24T (1165 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX 41056VI-MN 24T

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 41056VI Gebruiksaanwijzing Vrijstaand elektrisch fornuis 2 Geachte mevrouw, heer Hartelijk dank voor het kiezen van een van onze kwaliteitsproducten. Zo kunt u dankzij de combinatie van functioneel de sign en hoogwaardige technologie rekenen op optimale prestaties en bedie ningsgemak. tot uitdrukking in het energiebesparend functioneren van dit apparaat. Om er zeker van te zijn dat uw apparaat optimaal en onberispelijk presteert, dient u deze gebruiksaanwijzing aandachtig door te lezen. [. . . ] Daarmee bereikt u een beter braadresultaat. 10 minuten voor het einde van de braadtijd uit, om te pro fiteren van de restwarmte. Toepassingen, tabellen, tips 37 Braadtabel Soort vlees Rundvlees Stoofvlees Rosbief of ossenhaas Van binnen rood (ra re) van binnen roze (medium) doorbakken (well done) Varkensvlees Schouderstuk, nek stuk, ham Kotelet, casselerrib Gehakt Kalfsvlees Kalfsbraadstuk Kalfsbout Lamsvlees Lamsbout, lamsgebraad Lamsrug Wild Hazenrug, hazenbout tot 1 kg Boven en onder warmte Boven en onder warmte Boven en onder warmte 3 220 2501) 0:25 0:40 1 1, 5 kg 1 1, 5 kg Infratherm Infratherm 1 1 150 170 160 180 1:15 2:00 1:00 1:30 1 kg 1, 5 2 kg Infratherm Infratherm 1 1 160 180 160 180 1:30 2:00 2:00 2:30 1 1, 5 kg 1 1, 5 kg 750 g 1 kg Infratherm Infratherm Infratherm 1 1 1 160 180 170 180 160 170 1:30 2:00 1:00 1:30 0:45 1:00 per cm dikte per cm dikte per cm dikte Infratherm Infratherm Infratherm 1 1 1 190 2001) 180 190 170 180 1 1, 5 kg Boven en onder warmte 1 200 250 2:00 2:30 per cm dikte 0:05 0:06 0:06 0:08 0:08 0:10 Hoeveelheid Ovenfunctie Inzet niveau Tempera tuur C Tijd uur: min. Ree /hertenrug 1, 5 2 kg 1 210 220 1:15 1:45 Ree /hertenbout Gevogelte Stukken gevogelte 1, 5 2 kg 1 200 210 1:30 2:15 per 200 250g Infratherm 1 200 220 0:35 0:50 38 Toepassingen, tabellen, tips Soort vlees Hoeveelheid per 400 500g 1 1, 5 kg 1, 5 2 kg 3, 5 5 kg 2, 5 3, 5 kg 4 6 kg Ovenfunctie Inzet niveau 1 1 1 1 1 1 Tempera tuur C 190 210 190 210 180 200 160 180 160 180 140 160 Tijd uur: min. 0:35 0:50 0:45 1:15 1:15 1:45 2:30 3:30 1:45 2:30 2:30 4:00 Halve kip Kip, poularde Eend Gans Kalkoen Kalkoen Vis (stoven) Hele vissen 1) Oven voorverwarmen Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Infratherm Boven en onder warmte 1 1, 5 kg 1 210 220 0:45 1:15 Toepassingen, tabellen, tips 39 Vlak grilleren 1 3 Ovenfunctie: Grill ling of Grote grill met maximale temperatuurinstel Let op: bij het grilleren moet de ovendeur altijd gesloten zijn. De lege oven met de grillfuncties altijd 5 minuten voorverwarmen! Voor grillen het rooster op het aanbevolen gebruiksniveau plaatsen. De opvangbak altijd op het 1e gebruiksniveau van onderaf plaatsen. Grilleren is bijzonder geschikt voor platte stukken vlees en vis. Grilltabel Tijd Gerecht Frikadellen Varkenshaas Braadworst Runderhaas, kalfsfilet Runderfilet, rosbief (ca. 1 kg) Geroosterd brood 1) Snacks op toast 1) Niet voorverwarmen Inzetniveau 1e zijde 4 4 4 4 3 3 3 8 10 min. 3 5 min. 40 Toepassingen, tabellen, tips Ontdooien Ovenfunctie: Ontdooien (zonder temperatuurinstelling) Uitgepakte etenswaren op een bord op het rooster plaatsen. Gebruik voor het afdekken geen borden of schotels, omdat deze de ontdooitijd aanzienlijk verlengen. Om te ontdooien plaatst u het rooster op het eerste niveau van onderen. Ontdooitabel Gerecht Ontdooitijd min. 100 140 100 140 90 120 25 35 30 40 30 40 80 100 60 Nadooitijd min. 20 30 20 30 20 30 10 15 10 20 10 15 10 15 60 Slagroom kan ook met nog licht bevroren deeltjes goed worden geklopt Opmerking Kip op een omgekeerd schoteltje in een groot bord leggen Na de helft van de tijd keren Na de helft van de tijd keren Na de helft van de tijd keren Kip, 1000 g Vlees, 1000g Vlees, 500g Forel, 150g Aardbeien, 300g Boter, 250g Slagroom, 2 x 200g Gebak, 1400g Toepassingen, tabellen, tips 41 Drogen met hetelucht Ovenfunctie: Multi Hetelucht Gebruik hiervoor een met boterhampapier of bakpapier belegd rooster. U bereikt een beter resultaat als u na de helft van de tijd de oven uitschakelt, opent en gedurende de nacht laat afkoelen. Daarna het gerecht verder laten drogen. Gerecht Groenten Bonen Paprika (reepjes) Soepgroenten Paddestoelen Kruiden Fruit Pruimen Abrikozen Appelschijven Peren 60 70 60 70 60 70 60 70 3 3 3 3 1/4 1/4 1/4 1/4 8 10 8 10 68 69 60 70 60 70 60 70 50 60 40 50 3 3 3 3 3 1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 68 56 56 68 23 Temperatuur in C Inzetniveau 1 niveau 2 niveaus Tijd in uren (richtwaarde) 42 Toepassingen, tabellen, tips Wecken Ovenfunctie: Onderwarmte Gebruik voor het inmaken/wecken alleen in de handel gebruikelijke glazen van hetzelfde formaat. Glazen met een schroefdeksel of bajonetsluiting en metalen blikken zijn ongeschikt. Voor het wecken gebruikt u het eerste inzetniveau van onderen. Hierop kunt u maximaal zes glazen met elk een inhoud van n liter plaatsen. De glazen moeten allemaal tot dezelfde hoogte zijn gevuld en zijn dichtge klemd. Plaats de glazen zodanig op de bakplaat, dat ze elkaar niet aanraken. 1/2 liter water in de bakplaat, zodat er voldoende vocht in de oven ontstaat. Zodra de vloeistof in de eerste glazen begint te parelen (bij 1 liter glazen na ca. [. . . ] spanning, frequentie, installatievoorschriften, gassoort, klimaatomstandigheden) in het betreffende land. Voor in het buitenland aangeschafte toestellen dient de gebruiker zich zelf te vergewissen van de bepalingen in Belgi. Noodzakelijke of gewenste aanpassingen vallen niet onder de waarborg, en kunnen niet altijd worden aange bracht. Ook na afloop van de waarborgtermijn staat onze klantendienst u ter beschikking. Adres Klantendienst: Belgi Electrolux Home Products Belgium Consumer services ELECTROLUX SERVICE Bergensesteenweg 719 1502 Lembeek E mail: consumer. services@electrolux. be Telefon 02/363. 04. 44 Telefax 02/363. 04. 00 02/363. 04. 60 Luxemburg Grand Duch de Luxembourg Consumer services ELECTROLUX HOME PRODUCTS Rue de Bitbourg. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX 41056VI-MN 24T

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX 41056VI-MN 24T zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag