JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN! Welk reserveonderdeel zoekt u?
Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX 2003F-EWEURO. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX 2003F-EWEURO handleiding nut zal zijn voor jou.
JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX 2003F-EWEURO te teleladen.
Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.
[. . . ] COMPETENCE 2003 F 003
Het elektrische staande fornuis La cuisinière électrique autonome standard Gebruiksaanwijzing Mode d'emploi
Geachte klant,
lees deze gebruiksaanwijzing a. u. b. Lees in ieder geval hoofdstuk "Veiligheid" op de eerste pagina's. Bewaar deze gebruikersinformatie om later te kunnen naslaan. Geef deze aan eventuele volgende eigenaren van het apparaat door. [. . . ] 1 Bakblik: Inzetniveau 3 1 Bakvorm: Inzetniveau 5
Algemene aanwijzingen · Let op: de inzetniveaus worden van boven naar beneden geteld. · Bakplaat helemaal tot aan de achterwand schuiven. · Taarten in vormen steeds in het midden van het rooster neerzetten. U kunt met de boven-/onderwarmte ook twee vormen tegelijkertijd bakken. Zet de vormen in dat geval naast elkaar op het rooster. De baktijd wordt hierdoor maar heel weinig langer.
18
Gebruiksaanwijzing
Aanwijzingen bij de baktabellen In de tabellen staan voor een keur aan gerechten de daarvoor benodigde temperatuurgegevens, gaartijden en inzetniveaus. · Temperatuur en baktijden zijn globaal aangegeven, omdat deze afhangen van de samenstelling van het deeg, de hoeveelheid en de bakvorm. · Wij raden aan de eerste keer de laagste temperatuurwaarde in te stellen en pas indien nodig, bijv. als een sterkere bruinering gewenst is of de baktijd te lang duurt, een hogere temperatuur te kiezen. · Als u voor uw eigen recept geen concrete gegevens kunt vinden, oriënteert u zich dan aan gelijksoortig gebak.
2
Schakel de oven 10-15 minuten voor het einde van de baktijd uit om de nawarmte te gebruiken. Als niets anders vermeld staat, gelden de tabellen voor het plaatsen in een koude oven.
19
Gebruiksaanwijzing
Tabel bakken
Soort gebak Gebak in vormen Tulband Zandtaart Biscuittaart Taartbodem zandtaartdeeg Taartbodem zandtaartdeeg Dichte appeltaart Pikante taart (bijv. Quiche Lorraine) Kaastaart Gebak op bakplaat Gistvlecht-/krans Kerstbrood Brood (roggebrood) eerst . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . dan Roomsoezen, tompoezen Biscuitrol Plaatkoek droog Boter-/suikerkoek, crème/amandeltaart Fruittaart (op gistdeeg/roerdeeg) 2 Fruittaart (op gistdeeg/roerdeeg)2 Plaatkoek met tere vulling (bijv. kwark, slagroom etc. ) Pizza (met veel vulling)2 Pizza (dun) Koek Klein gebak 3. 170-190 160-1801 2501 160-180 190-210 180-2001 170-190 190-2101 170-190 170-190 170-190 190-2101 230-3001 275-3001 0:30-0:40 0:40-1:00 0:20 0:30-1:00 0:25-0:40 0:10-0:20 0:20-0:40 0:15-0:30 0:25-0:50 0:40-1:20 0:40-1:20 0:30-1:00 0:10-0. 25 0:08-0:15 5. 160-180 150-170 160-180 190-210 1 170-190 170-190 180-200 160-180 0:50-1:10 1:10-1:30 0:25-0:40 0:10-0. 25 0:20-0:25 0:50-1:00 0:30-1:10 1:00-1:30 Inzetniveau van boven Temperatuur °C Tijd
20
Gebruiksaanwijzing
Inzetniveau van boven 3. 5.
Soort gebak
Temperatuur °C 170-1901 160-1801 170-190 100-120 120-140 170-190 190-2101 180-2201
Tijd
Zandtaartkoekjes Spritsgebak Roerdeegkoekjes Eiwitgebak, schuimgebak Bitterkoekjes Klein gistgebak Klein gistgebak Broodjes 1) Oven voorverwarmen 2) Combi-bakplaat c. q. bakplaat gebruiken!
0:06-0:20 0:10-0:40 0:15-0:20 2:00-2:30 0:30-0:60 0:20-0:40 0:20-0:30 0:20-0:35
Tips voor het bakken
Tip Zo stelt u vast of de taart gaar is De taart val in elkaar (wordt klef, sponzig, waterstrepen) De taart is aan de onderkant te licht Taart met vochtige vulling/ kaastaart is niet gaar Steek een houten stokje boven in de taart. Als er geen deeg meer aan het hout kleeft, kunt u de oven uitschakelen en de nawarmte gebruiken. Let op de roertijden, zeker bij het gebruik van keukenmachines. Neem de volgende keer een donkere bakvorm of zet de taart een niveau lager. Bak deze de volgende keer op een lagere temperatuur en een langere baktijd.
21
Gebruiksaanwijzing
Braden
Servies · Voor het braden is elke hittebestendige pan/schaal geschikt. · Let er bij pannen/schalen met kunststof grepen op, dat deze hittebestendig zijn. [. . . ] 944 189 008
Keramische vetopvangplaat: h H6, 5 x b 32, 0 x d 27, 0cm E-nr. 611 899 660
35
Opstellen en aansluiten
OPSTELLEN EN AANSLUITEN
1
Let op!Montage en aansluiting van het nieuwe toestel mogen alleen door een gecertificeerd vakman uitgevoerd worden. Let op deze aanwijzing omdat anders bij schaden het recht op garantie vervalt.
Opstellen
Belangrijke aanwijzingen · Bij de zich rond het toestel bevindende meubels moeten fineer of kunststof bekleding met hittebestendige lijm (100 °C) verwerkt zijn. [. . . ]
VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX 2003F-EWEURO
JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.
Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX 2003F-EWEURO zal dan beginnen.