Gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX 2000E-B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX 2000E-B. Wij hopen dat dit AEG-ELECTROLUX 2000E-B handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing AEG-ELECTROLUX 2000E-B te teleladen.


Mode d'emploi AEG-ELECTROLUX 2000E-B
Download
Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding AEG-ELECTROLUX 2000E-B

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Met de gevarendriehoek en/of door signaalwoorden (Waarschuwing!, Voorzichtig!, Attentie!) worden aanwijzingen geaccentueerd die voor Uw veiligheid of het functioneren van het apparaat belangrijk zijn. Dit teken begeleidt u stap voor stap bij de bediening van het toestel. . . . 1 3 2 Bij dit symbool vindt u aanvullende informatie m. b. t. bediening en praktisch gebruik van het toestel. [. . . ] · Potten en pannen, indien mogelijk, altijd met de deksel afsluiten. · Kookzones voor het einde van de gaartijd uitschakelen om de restwarmte te gebruiken, bijv. voor het warmhouden van gerechten of voor het smelten. · De bodem van de pan moet dezelfde grootte hebben als de kookzone. Let bij het kopen van potten en pannen op de doorsnede van de bodem. Fabrikanten geven vaak de bovenste doorsnede van de panrand aan. · Bij gebruik van een snelkookpan wordt de kooktijd met max. 50% verkort. 16 Gebruiksaanwijzing Koken De gegevens in de volgende tabellen zijn richtwaarden. Welke schakelaarstand voor het koken nodig is, hangt af van de kwaliteit van de pannen en van de soort en hoeveelheid levensmiddelen. Waarden om bij het koken met de kookplaat aan te houden Schakelstand 3 · 2 · 1 · 0 Koken/ Doorgaartrede Aankoken, aanbraden Braden Braden Braden Doorkoken Warmhouden Laagste capaciteit doorkoken van kleinere hoeveelheden Nawarmte, uitstand Braden, basisaus maken Verder braden van grotere stukken, doorkoken van grotere hoeveelheden Verklaring, aanwijzingen hoogste capaciteit 3 Wij raden aan bij het aankoken of aanbraden de aankookstand , , 3" in te stellen en gerechten met een langere gaartijd daarna op een stand in het doorkook- of braadbereik gaar te laten worden. 17 Gebruiksaanwijzing Bakken Bakvormen Voor boven-/onderwarmte zijn vormen van donker metaal zonder coating geschikt. Inzetniveaus · Bakken met boven-/onderwarmte is steeds slechts op één niveau mogelijk. 1 Bakblik: Inzetniveau 3 1 Bakvorm: Inzetniveau 5 Algemene aanwijzingen · Let op: de inzetniveaus worden van boven naar beneden geteld. · Alle magere vleessoorten kunt u het beste in de braadpan met deksel braden (bijv. kalfs- en rundstoofvlees, diepgevroren vlees). · Alle vleessoorten die een korstje moeten krijgen, kunnen in de braadpan zonder deksel gebraden worden (bijv. varkensvlees, gehakt, lams- en schapenvlees, eend, 1-2 kippenpoten, klein gevogelte, rosbief, filet, wild). · Tip: Als u in een pan/schaal braadt (in het bijzonder kleinere hoeveelheden), wordt de oven minder vuil!Inzetniveaus · De inzetniveaus staan in de volgende tabel. Aanwijzingen bij de braadtabellen In de tabel vindt u voor diverse vleessoorten informatie over de temperatuurinstelling, gaartijd en inzetniveau. · Wij raden aan vlees en vis pas vanaf 1 kg in de oven te braden. · De noodzakelijke gaartijd hangt af van het soort en de kwaliteit van het vlees. · Om het inbranden van vrijgekomen vleessap of vet te voorkomen, raden wij u aan wat vocht in de braadpan te doen. 2/3 van de gaartijd om. 2 Schakel de oven 10-15 minuten voor het einde van de braadtijd uit, om de nawarmte te gebruiken. 22 Gebruiksaanwijzing Tabel braden Soort vlees Hoeveelheid Gewicht Inzetniveau van boven Temperatuur °C Tijd Uur:Min. Rundvlees Stoofvlees Rosbief of filet - binnen rood - binnen roze - doorbakken Varkensvlees Schouder, nek hamgedeelte Karbonade, kasselerrib Gehakt Varkensschenkel (voorgekookt) Kalfsvlees Kalfsbraadstuk Kalfsschenkel Lam Lamsbout, lamsbraadstuk Lamsrug Wild Hazenrug, hazenbout Ree-/hertenrug Ree-/hertenbout Gevogelte tot 1 kg 1, 5 kg-2 kg 1, 5 kg-2 kg 3. [. . . ] Door ondeskundige reparaties kunnen aanzienlijke gevaren voor de gebruiker ontstaan. Wend u bij reparaties tot uw vakhandel of de klantendienst. 34 Gebruiksaanwijzing Extra accessoires Voor uw toestel kunnen de volgende extra accessoires in de vakhandel aangeschaft worden: Braad-/vetopvangplaat E-nr. 611 898 620 Combirooster (niet voor ovenwagens geschikt) E-nr. 944 189 010 Pizzasteen: h 1, 2 x b 34, 5 x d 34, 5cm E-nr. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING AEG-ELECTROLUX 2000E-B

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding AEG-ELECTROLUX 2000E-B zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag