Gebruiksaanwijzing ACER Z130

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER Z130. Wij hopen dat dit ACER Z130 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER Z130 te teleladen.


ACER Z130 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5406 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER Z130 (12504 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER Z130

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] –▼ (Wählen Sie die gewünschte Sprache)  v  ▲▼ (Wählen Sie das gewünschte Bildformat)  v  ▲▼ (Wählen Sie die einfache Lautsprecheraufstellung)  v. [. . . ] Die Audioausgabe erfolgt nur über die Lautsprecher Ihres TV-Geräts. Sicherungsstufe Wählen Sie die Sicherungsstufe aus, die Sie einstellen möchten. Drücken Sie die v, um den Punkt zu markieren, an dem die Wiederholung stoppen soll (B). Drücken Sie die 5 Taste, um PRESET auszuwählen und anschließend die TUNING/CH ( ) Taste, um den voreingestellten Sender auszuwählen. [. . . ] Drücken Sie die Tasten TUNING/CH ( ), um den Programmplatz für die Speicherung auszuwählen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER Z130

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER Z130 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag