Gebruiksaanwijzing ACER X1383WH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER X1383WH. Wij hopen dat dit ACER X1383WH handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER X1383WH te teleladen.


ACER X1383WH : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1084 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER X1383WH (4531 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER X1383WH

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] — Reset: Hiermit stellen Sie die Equalizereinstellungen auf die Standardwerte zurück. [. . . ] O Drücken Sie die Fernbedienungstaste ∂(Wiedergabe) / ENTERE, während die Fotoliste angezeigtwird, um die Diashow zu starten. Drücken Sie dann noch einmal die Taste ENTERE, um die Diashow fortzusetzen. Anhand Ihrer Standortauswahl passen die TV-Widgets die Inhalte regional an. Test audio ● Sì: Se il test pattern non compare oppure presenta disturbi, selezionare Sì. Dit product en zijn elektronische accessoires mogen niet met ander bedrijfsafval voor verwijdering worden gemengd. [Deutsch] Correcte behandeling van een gebruikte accu uit dit product (Van toepassing op de Europese Unie en andere Europese landen met afzonderlijke inzamelingssystemen voor accu’s en batterijen. ) Dit merkteken op de accu, handleiding of verpakking geeft aan dat de accu in dit product aan het einde van de levensduur niet samen met ander huishoudelijk afval mag worden weggegooid. De chemische symbolen Hg, Cd of Pb geven aan dat het kwik-, cadmium- of loodgehalte in de accu hoger is dan de referentieniveaus in de Richtlijn 2006/66/EC. [. . . ] Indien de gebruikte accu niet op de juiste wijze wordt behandeld, kunnen deze stoffen schadelijk zijn voor de gezondheid van mensen of het milieu. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER X1383WH

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER X1383WH zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag