Gebruiksaanwijzing ACER X1273G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER X1273G. Wij hopen dat dit ACER X1273G handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER X1273G te teleladen.


ACER X1273G : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1667 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER X1273G (1733 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER X1273G

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] • Als er 15 minuten geen activiteit op de BTS3000/BTS5000 is , worden de luidsprekers automatisch uitgeschakeld. [. . . ] B Sluit de luidsprekers desgewenst op andere apparaten aan om muziek af te spelen. € Kies bij aansluiting voor de eerste keer Philips S3X of Philips S5X om te beginnen met koppelen. » Verbonden: het Bluetooth-lampje brandt en er klinkt een pieptoon. NL Opmerking •• Het streamen van muziek kan worden onderbroken door obstakels tussen het Bluetooth-apparaat en de BTS3000, / BTS5000, zoals een muur of apparaten in de nabijheid die van dezelfde frequentie gebruikmaken. Tijdens het afspelen van muziek via Bluetooth: • Druk op de afstandsbediening op om te pauzeren of te hervatten; • Druk op of om nummers over te slaan. Op deze manier kunt u controleren of u voor het decoderen de versterker gebruikt bij het apparaat. [. . . ] Op deze manier kunt u controleren of u voor het decoderen de versterker gebruikt bij het apparaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER X1273G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER X1273G zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag