Gebruiksaanwijzing ACER X1235 QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER X1235. Wij hopen dat dit ACER X1235 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER X1235 te teleladen.


ACER X1235 QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (725 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER X1235 (2330 ko)
   ACER X1235 QUICK START GUIDE (614 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER X1235QUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 3 RCA component cable Note: Connector interface is subject to model's specifications 1. [. . . ] 3 RCA-componentkabel Opmerking: de connectorinterface is onderhevig aan de specificaties van het model 2 2 INTERFACE CONNECTOR Connecting to a Computer INTERFACE-AANSLUITING Aansluiten op een computer 1. Connect one end of the VGA cable to the "VGA IN" connector on the projector; connect the other end to the VGA connector on the computer and tighten the screws. Sluit het ene uiteinde van de voedingskabel aan op de voedingsaansluiting op de projector en sluit het andere uiteinde aan op een stopcontact. De projector inschakelen 1. Do not remove AC power cord from outlet until the projector fans shut down. 1. [. . . ] Do not remove AC power cord from outlet until the projector fans shut down. 1. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER X1235

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER X1235 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag