Gebruiksaanwijzing ACER X1211K QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER X1211K. Wij hopen dat dit ACER X1211K handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER X1211K te teleladen.


ACER X1211K QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (874 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER X1211K (1943 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER X1211KQUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik de originele tegen ESD beschermende verpakking waarin het product werd gekocht. Een beschadigd of los etiket op een van de componenten kan directe aanleiding zijn voor defecten aan het product en de garantie vervallen. [. . . ] - Neem de drive tot het moment van gebruik niet uit de tegen ESD beschermende verpakking. Maak een back-up van uw bestanden voordat u de nieuwe hard disk drive installeert. Voordat de Samsung hard disk drive wordt geïnstalleerd, moeten de jumpers worden ingesteld zodat deze passen bij de configuratie van uw computersysteem. Zie het volgende schema voor instructies over het instellen van de jumperschakelaars. : Het systeem kan vastlopen als wordt geprobeerd een hard disk drive groter dan 32 Gb te installeren in een PC waarop bepaalde oudere BIOS (Basic Input-Output Systems) zijn geïnstalleerd. Dit probleem kan op twee manieren worden opgelost: 1: neem contact op met de fabrikant van uw PC of moederbord voor het uitvoeren van een upgrade van het BIOS. B_Kies een apparaatpositie in het BIOS waar de hard disk drive moet worden geïnstalleerd. Indien u het type selecteert vanuit de sectie IDE Adapter Primary Master Slave, wordt op het scherm "Autotype Fixed Disk: [Press Enter]" weergegeven. De nieuw geïnstalleerde hard disk drive moet worden gepartitioneerd en geformatteerd voordat deze kan worden gebruikt. Indien uw besturing systeem (OS) Windows 2000, XP of een hogere versie is, zal uw OS de hard drive automatisch herkennen. Indien uw OS Windows ME of een lagere versie is, de volgende stappen uitvoeren. A_Na het voltooien van de CMOS setup het systeem opnieuw starten met behulp van een opstartdiskette met de programma's FDISK en FORMAT. [. . . ] A_Na het voltooien van de CMOS setup het systeem opnieuw starten met behulp van een opstartdiskette met de programma's FDISK en FORMAT. Indien u slechts een enkele partitie wilt gebruiken, selecteert u alle beschikbare diskruimte op de hard disk drive. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER X1211K

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER X1211K zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag