Gebruiksaanwijzing ACER X1163N

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER X1163N. Wij hopen dat dit ACER X1163N handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER X1163N te teleladen.


ACER X1163N : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1139 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER X1163N (3996 ko)
   ACER X1163N ǔ (1382 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER X1163N

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het product functioneert niet alleen als hoekzoeker waardoor het voorwerp in de zoeker beter zichtbaar is wanneer u opnamen vanuit een lage hoek of naar beneden maakt, maar ook als zoekerloupe, waarmee het voorwerp in de zoeker twee keer wordt vergroot om eenvoudiger en nauwkeuriger scherpstellen mogelijk te maken. [. . . ] Het product functioneert niet alleen als hoekzoeker waardoor het voorwerp in de zoeker beter zichtbaar is wanneer u opnamen vanuit een lage hoek of naar beneden maakt, maar ook als zoekerloupe, waarmee het voorwerp in de zoeker twee keer wordt vergroot om eenvoudiger en nauwkeuriger scherpstellen mogelijk te maken. De X1163N beschikt over een dakprisma waardoor het beeld in de zoeker rechtop kan worden weergegeven. Ä¿è¨¼æ›¸ Oculairkap Aanpasring voor dioptrie Vergrotingsschakelaar Montageschoen  De hoekzoeker gebruiken Bevestigen op de camera (-1) Nadat u de oogdop van de camera hebt verwijderd, past u de hoekzoeker in de linker- en rechtergroeven van de oculairhouder van de camera en schuift u de montageschoen op de houder. Opmerking Afhankelijk van de specificaties van uw camera, is het mogelijk dat het voorwerp niet helemaal in het midden van de hoekzoeker wordt weergegeven. Als uw camera beschikt over een aanpasfunctie voor dioptrie, is het mogelijk dat de dioptrie wordt gewijzigd wanneer u de hoekzoeker bevestigt en de vergroting wijzigt. Als dit gebeurt, past u de dioptrie nogmaals aan door de aanpasring voor dioptrie van de hoekzoeker te draaien. [. . . ] Als uw camera beschikt over een aanpasfunctie voor dioptrie, is het mogelijk dat de dioptrie wordt gewijzigd wanneer u de hoekzoeker bevestigt en de vergroting wijzigt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER X1163N

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER X1163N zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag