Gebruiksaanwijzing ACER W4-821P

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER W4-821P. Wij hopen dat dit ACER W4-821P handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER W4-821P te teleladen.


ACER W4-821P : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (388 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER W4-821P QUICK START GUIDE (390 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER W4-821P

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Daarnaast bevat het informatie over garantie en de algemene voorwaarden en veiligheid voor uw tablet. De Gebruikershandleiding downloadt u van de ondersteuningswebsite van Acer via: http://go. acer. com/?id=17883 Installatie van de software De installatie van de software en het voorbereiden op het gebruik gebeurt automatisch. [. . . ] Accu heeft een probleem. 5 Rechter-/linkerkant Nederlands 1 2 3 4 5 6 Nr. 1 2 3 4 Item Microfoon Volumetoets Penholte voor opnieuw instellen HDMI micro-connector Beschrijving Interne microfoon voor geluidsopname. Steek een recht gemaakte paperclip in deze opening om het tablet opnieuw op te starten. 5 6 Item Micro-simkaartsleuf (optioneel) MicroSD-kaartsleuf Beschrijving Geschikt voor micro-simkaarten. 1 2 Item Luidsprekers Micro-usb-aansluiting Headset/ luidsprekeraansluiting 23 1 Beschrijving Levert stereogeluid. Een micro-usb naar usb-adapter is nodig voor de aansluiting van usb-apparaten. luidsprekers, hoofdtelefoon) of een headset met microfoon. 3 Opmerking: Om uw tablet op te laden dient u de meegeleverde adapter te gebruiken of een compatibele oplader met een vermogen van meer dan 10 W. 7 Voorkant 1 2 3 Nederlands 4 Nr. Het voldoet aan de vereisten van de International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection (ICNIRP). De maximale SARwaarde wordt berekend op het hoogste uitvoerniveau in alle frequentiebanden van het mobiele apparaat. De hoogst gerapporteerde SAR-waarde gedurende de productcertificeringstest voor het gebruik van dit apparaat gedragen direct op het lichaam, bedraagt 1, 87 W/kg. Dit apparaat is getest op de positie die het inneemt als het op het lichaam wordt gedragen en voldoet aan de richtlijnen voor blootstelling van de ICNIRP en is opgenomen in de Europese Norm EN 62311 en EN 62209-2 voor gebruik in combinatie met accessoires die geen metaal bevatten en het toestel op een positie van ten minste 1, 5 cm van het lichaam plaatsen. Het gebruik van andere accessoirs kan resulteren in het overschrijden van de richtlijnen voor blootstelling aan rf-energie van de ICNIRP. Als u geen accessoire gebruikt waarbij het apparaat op het lichaam wordt gedragen en u het apparaat niet bij uw oor houdt, plaatst u het toestel ten minste 1, 5 cm van uw lichaam als het apparaat is ingeschakeld. 10 Tijdens het gebruik is het daadwerkelijke SAR-niveau meestal lager dan de maximale waarde, omdat mobiele apparaten op verschillende uitvoerniveaus functioneren. [. . . ] *Tests voor SAR worden uitgevoerd op standaardposities die zijn geaccepteerd door de FCC, waarbij het apparaat uitzendt op het hoogste gecertificeerde energieniveau op alle geteste frequentiebanden. Ook al wordt de SAR vastgesteld op de hoogste stroomniveau, 11 kan het daadwerkelijke SAR niveau van het apparaat tijdens functioneren zeker onder de maximumwaarde liggen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER W4-821P

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER W4-821P zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag