Gebruiksaanwijzing ACER W4-820

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER W4-820. Wij hopen dat dit ACER W4-820 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER W4-820 te teleladen.


ACER W4-820 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (366 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER W4-820 (3006 ko)
   ACER W4-820 QUICK START GUIDE (369 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER W4-820

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De Iconia W4 Gebruikershandleiding bevat nuttige informatie over uw nieuwe computer. Deze Gebruikershandleiding bevat gedetailleerde informatie over onderwerpen zoals systeemfuncties, gegevensherstel, uitbreidingsopties en probleem oplossen. [. . . ] luidsprekers, hoofdtelefoon) of een headset met microfoon. 3 Opmerking: Om uw tablet op te laden dient u de meegeleverde adapter te gebruiken of een compatibele oplader met een vermogen van meer dan 10 W. 7 Voorkant 1 2 3 Nederlands 4 Nr. 1 2 3 4 Item Lichtsensor Beschrijving Detecteert omgevingslicht en past automatisch de helderheid van het scherm aan. Druk eenmaal om het Startmenu te openen. Geïntegreerde webcam 2-megapixel camera voor videocommunicatie. Waarschuwinglampje camera Windows-toets 8 Opmerking: De display kan in een vaste stand vastgezet worden wanneer er toepassingen gebruikt worden die ontworpen zijn voor een specifieke stand. Zoals games en andere toepassingen met een weergave in volledig scherm. Wanneer u videogesprekken voert, dient u de tablet altijd in horizontale positie te houden. Nederlands Achteraanzicht 1 2 Nr. 1 2 Item Waarschuwinglampje camera Camera Beschrijving Brandt wanneer de camera actief is. Een 5-megapixelcamera om foto's op hoge resolutie te maken. 9 SAR-informatie Nederlands Informatie over rf-blootstelling (SAR) Dit apparaat voldoet aan de EU-vereisten (1999/519/EC) met betrekking tot, uit gezondheidsoverwegingen, beperkte blootstelling van het algemeen publiek aan elektromagnetische velden. De beperkingen zijn deel van veelomvattende aanbevelingen ter bescherming van het algemeen publiek. Deze aanbevelingen zijn ontworpen en gecontroleerd door onafhankelijke wetenschappelijke organisaties, door regelmatige en grondige evaluaties van wetenschappelijke studies. Om de veiligheid van iedereen te kunnen garanderen, onafhankelijk van leeftijd en gezondheid, zijn de limieten opgesteld met een aanzienlijke veiligheidsbuffer. Voordat apparaten die radiosignalen uitzenden mogen worden verkocht, moeten ze voldoen aan de Europese wetten en normen; pas dan mag het CE-symbool worden gebruikt. De maateenheid voor de, door de Europese Raad aanbevolen, norm voor mobiele apparaten is "Specific Absorption Rate" (SAR). Het voldoet aan de vereisten van de International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection (ICNIRP). [. . . ] Dit komt doordat het apparaat ontworpen is om te functioneren op meerdere stroomniveaus, zodat alleen de stroom die nodig is om het netwerk te bereiken wordt gebruikt. Algemeen gesproken geldt dat hoe dichter u zich bij een basis-antennestation bevindt, des te minder stroom er wordt gebruikt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER W4-820

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER W4-820 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag