Gebruiksaanwijzing ACER VERITON L6630G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER VERITON L6630G. Wij hopen dat dit ACER VERITON L6630G handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER VERITON L6630G te teleladen.


ACER VERITON L6630G : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (111 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER VERITON L6630G (429 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER VERITON L6630G

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Citu veidu akumulatoru vai NiMH akumulatoru baterijas nav Baterii ICH AAA tipa NAV baterijas var izmantot, lai Laad de batterijen minstens 16 uur op voordat u de hoofdtelefoon voor het eerst gebruikt. [. . . ] Citu veidu akumulatoru vai NiMH akumulatoru baterijas nav Baterii ICH AAA tipa NAV baterijas var izmantot, lai Laad de batterijen minstens 16 uur op voordat u de hoofdtelefoon voor het eerst gebruikt. Gebruik alleen oplaadbare NiMH-batterijen van Philips met een metalen uiteinde in uw hoofdtelefoon. Andere typen oplaadbare batterijen kunnen niet met dit systeem worden opgeladen. » Zender: de groene LED brandt tijdens het opladen en is uit wanneer de hoofdtelefoon volledig is opgeladen. Als u storing van andere zenders ondervindt, past u het transmissiekanaal van de zender aan de achterzijde aan en herhaalt u stap 5 (afb. [. . . ] » Zender: de groene LED brandt tijdens het opladen en is uit wanneer de hoofdtelefoon volledig is opgeladen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER VERITON L6630G

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER VERITON L6630G zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag