Gebruiksaanwijzing ACER U5313W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER U5313W. Wij hopen dat dit ACER U5313W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER U5313W te teleladen.


ACER U5313W : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1469 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER U5313W (1434 ko)
   ACER U5313W ǔ (9999 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER U5313W

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Het Sony U5313W grijsfilter (ND) is ontwikkeld voor camera’s met een filter met een doorsnede van 30 mm diameter. [. . . ] Voordat u deze set gebruikt dient u de handleiding zorgvuldig te lezen en het voor toekomstige naslag te bewaren. Waarschuwing bij het verwijderen van het grijsfilter (ND)/MCbeschermer Om het grijsfilter (ND)/MC-beschermer van een camera te verwijderen, pakt u het grijsfilter (ND)/MCbeschermer vast met een zacht doekje en draait u deze langzaam los. Caractéristiques  Dit (Neutrale dichtheid) grijsfilter verbetert het contrast van het beeld door de hoeveelheid licht door de lens te beperken bij het opnemen bij een felverlichte plaats. Het heeft een dubbele coating (MC) aan beide kanten om overmatig licht of reflectie te verminderen. Opmerkingen voor het gebruik Beperkingen bij het gebruik Afhankelijk van uw camera kan het volgende gebeuren als u het grijsfilter (ND) of de MC-beschermer bevestigt:  Soms kan de ingebouwde flitser automatisch worden uitgeschakeld. Het wordt niet aanbevolen om het grijsfilter (ND) of de MC-beschermer bij een camera te gebruiken die niet automatisch kan worden uitgeschakeld omdat een schaduw van het grijsfilter (ND) of de MC-beschermer op de afbeelding kan verschijnen. Ώ De speciale functies zoals NightShot, NightShot plus, Hologram AF, NightFraming en Infrarood afstandsbediening kunnen in sommige gevallen niet worden gebruikt. (Consulte la ilustración )  Als het grijsfilter (ND) en de MC-beschermer stoffig zijn, kunt u deze schoonmaken met een zacht kwastje of blaaskwastje. [. . . ] (Consulte la ilustración )  Als het grijsfilter (ND) en de MC-beschermer stoffig zijn, kunt u deze schoonmaken met een zacht kwastje of blaaskwastje. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER U5313W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER U5313W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag