Gebruiksaanwijzing ACER S241HL QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER S241HL. Wij hopen dat dit ACER S241HL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER S241HL te teleladen.


ACER S241HL QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (368 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER S241HL (934 ko)
   ACER S241HL QUICK START GUIDE (510 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER S241HLQUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gids voor Wi-Fi®-verbinding U kunt muziek afkomstig van een iOS-toestel, een AndroidTM- toestel of een Mac/PC draadloos naar de luidsprekers van de SC-NE5/SC-NE3 streamen. [. . . ] Om het muziek streamen SC-NE5/SC-NE3 te kunnen uitvoeren, dient u hetzelfde draadloze netwerk van 2, 4 GHz te gebruiken dat door het compatibele apparaat gebruikt wordt, via de draadloze netwerkrouter (toegangspunt). 1 Methode met WPS-knop Gebruik van het iPod dock (alleen SC-NE5) De volgende uitleg is gebaseerd op een iPhone. Gebruik van de smartphone app ∫ Opmerking voor de iOS-versie Na stap 2 1 Houd [s WPS] op de dan luidsprekereenheid langer 3 seconden ingedrukt. Uw iPhone 4 Ontgrendel langer dan en druk vervolgens 3 seconden op [sNETWORK SETUP] op de CD-eenheid. De instellingen zijn voltooid als “SUCCESS” weergegeven wordt en het controlelampje blauw brandt. 4 Wanneer een bericht weergegeven wordt waarin aangeduid wordt dat de verbinding met dit systeem is, start de app dan opnieuw. 0 of nieuwer: Druk op de afstandsbediening 6 De instellingen zijn voltooid als 1 herhaaldelijk op [SETUP] om “SUCCESS” weergegeven wordt en het controlelampje op de luidsprekereenheid blauw brandt. 5 Wanneer een bericht weergegeven wordt waarin aangeduid wordt dat de Wi-Fiinstelling van dit systeem voltooid is, sluit dan de app en controleer vervolgens de werking van AirPlay, enz. [. . . ] 5 Wanneer een bericht weergegeven wordt waarin aangeduid wordt dat de Wi-Fiinstelling van dit systeem voltooid is, sluit dan de app en controleer vervolgens de werking van AirPlay, enz. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER S241HL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER S241HL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag