Gebruiksaanwijzing ACER S190WL QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER S190WL. Wij hopen dat dit ACER S190WL handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER S190WL te teleladen.


ACER S190WL QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (315 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER S190WL (1095 ko)
   ACER S190WL QUICK START GUIDE (109 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER S190WLQUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] De touch-interface kan bediend worden met uw vinger (met of zonder handschoen) of met een stylus, waarmee deze monitor zeer breed ingezet kan worden. [. . . ] De touch-interface kan bediend worden met uw vinger (met of zonder handschoen) of met een stylus, waarmee deze monitor zeer breed ingezet kan worden. Het robuuste ontwerp is voorzien van een verstelbare monitorvoet waarmee de S190WL zich binnen de meest uiteenlopende omgevingen met gemak staande weet te houden. De menu-knoppen zitten aan de zijkant van het scherm en kunnen geblokkeerd worden t. v. v. Specificaties kunnen vooraf en zonder opgaaf van reden gewijzigd worden. www. iiyama. com 1/1 2011-07-30T08:37:22+02:00 Powered by TCPDF (www. tcpdf. org) [. . . ] Specificaties kunnen vooraf en zonder opgaaf van reden gewijzigd worden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER S190WL

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER S190WL zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag