Gebruiksaanwijzing ACER S1213HNE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER S1213HNE. Wij hopen dat dit ACER S1213HNE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER S1213HNE te teleladen.


ACER S1213HNE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1050 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER S1213HNE (1917 ko)
   ACER S1213HNE ǔ (1386 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER S1213HNE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Opmerkingen  Het draaibaar polariserend filter (PL) en de MC beschermer van deze set kunnen niet worden gebruikt met andere filters of conversielensen. Draai de rotatiering van het draaibaar polariserend filter (PL) als u in de zoeker (EVF) of het LCD-scherm van de camera kijkt. [. . . ] Op het punt waar de minste lichtreflectie is, of waar blauwe lucht dieper naar voren komt en het landschap duidelijker wordt, stopt u met draaien aan de rotatiering en begint u met opnemen. Opmerkingen  De meest effectieve hoek voor het verwijderen van oppervlaktereflectie met het draaibaar polariserend filter (PL) is op 30° tot 40°, en het effect vermindert bij andere hoeken. (Er is bijvoorbeeld bijna geen effect bij 90° direct voor een oppervlak. ) (zie afbeelding )  Om een landschap op te nemen met een dieper blauwe lucht met het draaibaar polariserend filter (PL) aan, is het opnemen met de zon achter u het meest effectief. Ώ Omdat de belichting drie of vier keer verhoogt met het draaibaar polariserend filter (PL) aan, kan het onderwerp licht onscherp zijn. Voordat u deze set gebruikt dient u de handleiding zorgvuldig te lezen en het voor toekomstige naslag te bewaren. Ώ Als het draaibaar polariserend filter (PL) en de MC beschermer stoffig zijn, kunt u deze schoonmaken met een zacht kwastje of blaaskwastje. Vingerafdrukken of andere vlekken kunt u wegvegen met een zacht doekje, licht bevochtigd met wat mild zeepsop. Ώ Het draaibaar polariserend filter (PL) dient nauwkeurig te worden opgeborgen uit de buurt van warmte (60 °C of hoger) en direct zonlicht. Het draagbaar polariserend filter (PL) is gevoelig voor warmte en ultraviolette straling door het coatingproces van de polarisatiefilm tussen de optische glazen. [. . . ] Het draagbaar polariserend filter (PL) is gevoelig voor warmte en ultraviolette straling door het coatingproces van de polarisatiefilm tussen de optische glazen. Om het draaibaar polariserend filter (PL)/MC beschermer van een camera te verwijderen, pakt u het draaibaar polariserend filter (PL)/MC-beschermer vast met een zacht doekje en draait u deze langzaam los. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER S1213HNE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER S1213HNE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag