Gebruiksaanwijzing ACER PE-W30

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER PE-W30. Wij hopen dat dit ACER PE-W30 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER PE-W30 te teleladen.


ACER PE-W30 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (809 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER PE-W30 (1082 ko)
   ACER PE-W30 ǔ (3277 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER PE-W30

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 2 Zet de camera uit en plaats de geleidering op het lensgedeelte van de camera. [. . . ] de hechting is gedurende meerdere uren niet stabiel na het bevestigen van de basisring. Start pas met het gebruiken van uw camera één dag na het bevestigen van de basisring. (Zie afbeelding -6) 7 Plaats de filteradapter in de basisring tot deze op zijn plaats klikt. Druk op de knop van de filteradapter (-1) om deze te ontgrendelen en verwijder hem van de basisring. Door de filteradapter aan de camera te bevestigen krijgt u een filterdoorsnede van 49 mm. Opmerkingen over het gebruik ˎˎWanneer u een flitser bij de camera gebruikt, kan de filteradapter het licht van de flitser in bepaalde opnamesituaties gedeeltelijk blokkeren. ˎˎZorg ervoor dat u geen overmatige kracht uitoefent op de rand van de filteradapter omdat deze anders kan losraken van de lens. ˎˎAls de camera uitgaat terwijl de filteradapter is bevestigd, wordt de lens van de camera ingetrokken. [. . . ] Zorg ervoor dat uw vinger niet bekneld raakt tussen de filteradapter en de camera. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER PE-W30

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER PE-W30 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag