Gebruiksaanwijzing ACER P5206 QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER P5206. Wij hopen dat dit ACER P5206 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER P5206 te teleladen.


ACER P5206 QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1007 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER P5206 QUICK START GUIDE (1106 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER P5206QUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] In deze Beperkte-garantieverklaring wordt de standaardgarantie voor de digitale projector beschreven. [. . . ] Aantal jaren aangeduid op label, bijvoorbeeld 1YR = 1 jaar, 3YR = 3 jaar Beperkte garantie op onderdelen & arbeidsloon 90 dagen of 500 gebruiksuren (de limiet die het eerst wordt bereikt, geldt) Beperkte garantie op de hardware Zelfde periode als projector Beperkte garantie op de hardware 90 dagen Beperkte garantie op de hardware Hewlett-Packard (ACER) garandeert de eindgebruiker dat de hierboven vermelde ACER-producten vrij zijn van gebreken in materiaal en constructie gedurende de hierboven aangegeven periode, gerekend vanaf de aankoopdatum. De verantwoordelijkheid voor het bewijzen van de aankoopdatum ligt bij de klant. Voor softwareproducten geldt de beperkte garantie van ACER uitsluitend in geval van nietuitvoering van programma-instructies door de software. ACER garandeert niet dat welk product dan ook ononderbroken of zonder fouten zal functioneren. De beperkte garantie van ACER is geldig in alle landen waar het ACER-product dat onder de garantie valt, wordt gedistribueerd door ACER. In de wettelijk toegestane mate hebt u alleen de mogelijkheden tot verhaal die worden vermeld in deze garantieverklaring. De klant heeft mogelijk ook andere rechten die in de Verenigde Staten van staat tot staat kunnen verschillen, in Canada van provincie tot provincie, en elders in de wereld van land tot land. Het kan dus zijn dat de bovengenoemde beperkingen of uitsluitingen op u niet van toepassing zijn. [. . . ] Het kan dus zijn dat de bovengenoemde beperkingen of uitsluitingen op u niet van toepassing zijn. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER P5206

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER P5206 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag