Gebruiksaanwijzing ACER P5205 QUICK START GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER P5205. Wij hopen dat dit ACER P5205 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER P5205 te teleladen.


ACER P5205 QUICK START GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (323 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER P5205 (2555 ko)
   ACER P5205 QUICK START GUIDE (616 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER P5205QUICK START GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Kijk niet rechtstreeks in de projectorlens wanneer de lamp is ingeschakeld. [. . . ] Kijk niet rechtstreeks in de projectorlens wanneer de lamp is ingeschakeld. â· Laat de projector afkoelen voordat u de kap verwijdert en de interne onderdelen aanraakt, zoals in de handleiding wordt aangegeven. â· De lamp van deze digitale projector bevat een kleine hoeveelheid kwik. Zie de cd die bij de projector wordt geleverd voor informatie over de bediening en het oplossen van mogelijke problemen. â· Zie de ondersteunings- en garantiegids voor ondersteuningsinformatie. â· Ga naar de volgende site om de projector te registreren: http://www. [. . . ] â· Zie de ondersteunings- en garantiegids voor ondersteuningsinformatie. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER P5205

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER P5205 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag