Gebruiksaanwijzing ACER P1500

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER P1500. Wij hopen dat dit ACER P1500 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER P1500 te teleladen.


ACER P1500 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1447 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER P1500 (3485 ko)
   ACER P1500 ǔ (4430 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER P1500

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zie voor de instelling de bedieningshandleiding die bij de camera is geleverd. Καθαρισμός του φακού μετατροπής Verwijderen van de voorzetlens (zie afbeelding ) Druk op de knop op de bovenkant van de voorzetlens en trek vervolgens aan de bovenkant van de voorzetlens om deze van de cameralens los te maken. Opmerkingen bij het gebruik  Wanneer u de camera met de zoomfunctie gebruikt, schuift u de zoomknop naar de groothoeklens. [. . . ] Ώ Wees bij het aanbrengen van de voorzetlens voorzichtig er niet hard tegenaan te stoten. Ώ Als u de voorzetlens niet gebruikt, moet u deze altijd opbergen in de bijgeleverde draaghoes. Ώ Om te voorkomen dat u de voorzetlens laat vallen, moet u de draaghoes altijd goed sluiten wanneer u de lens opbergt in de bijbehorende draaghoes. Ώ Berg het koord en de haak niet op bij de voorzetlens in de draaghoes (zie afbeelding ). Ώ Bewaar de voorzetlens niet langere tijd op een zeer vochtige plaats om schimmelvorming te voorkomen. Ώ Zorg dat u de voorzetlens niet raakt en beschadigt als het aan het koord van de camera hangt. Ώ Wanneer u de Scènekeuze-functie van de camera gebruikt, werkt de automatische scherpstelling in bepaalde modi niet. Ώ Dompel de voorzetlens gedurende 5 minuten onder in een kom met zuiver water. Om zout, zand en andere resten te verwijderen, beweegt u vervolgens de voorzetlens zacht onder water heen en weer terwijl u op de knop drukt.  Wrijf na het spoelen eventuele waterdruppels weg met een zachte doek. Laat de voorzetlens volledig drogen op een goed verluchte plaats in de schaduw. Doet u dit wel, dan kan deze vervormd raken en/of minder waterbestendig zijn. Als u de voorzetlens uit het water haalt, is het aan te raden deze een tijdje op een droge doek te plaatsen zodat het water kan wegvloeien. Ώ Er kunnen bellen verschijnen als u de voorzetlens onder water brengt. [. . . ] Ώ Er kunnen bellen verschijnen als u de voorzetlens onder water brengt. Ώ De behuizing van de voorzetlens kan verkleuren als deze in contact komt met zonnecrème of -olie. Wrijf de voorzetlens meteen schoon als deze in contact komt met dergelijke producten. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER P1500

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER P1500 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag