Gebruiksaanwijzing ACER P1383W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER P1383W. Wij hopen dat dit ACER P1383W handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER P1383W te teleladen.


ACER P1383W : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1084 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER P1383W (4531 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER P1383W

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Sluit deze ontvanger eenvoudigweg aan op om het even welke stopcontact in de muur en sluit de audiokabel aan op het stereo geluidssysteem en het zal omgezet worden in een Bluetooth stereo luidspreker zodat u kan luisteren naar de muziek van om het even welke mobiele telefoon of MP3-speler die uitgerust is met Bluetooth. De BBR100 is eenvoudig te installeren, volledig plug & play, en er is geen extra stroomsnoer nodig. [. . . ] 5 mm JACK audio kabel - Adapter RCA (tulpstekker) naar JACK kabel - CD met gebruikershandleiding 1. 1 De ontvanger aansluiten Sluit de RCA- of JACK-kabel aan op de auxiliary input (AUX) van het stereo geluidssysteem. Vervolgens sluit u het ander uiteinde van de kabel aan op de audio output van de BBR100. Zet uw geluidssysteem aan en stel de audiobron in op auxiliary input (raadpleeg daarvoor de gebruikershandleiding van het geluidssysteem). Ten slotte, sluit u de ontvanger aan op het stopcontact; de ontvanger zal beginnen knipperen om aan te geven dat hij klaar is om aangesloten of gekoppeld te worden. 2 De BBR100 ontvanger koppelen Eens de ontvanger van stroom voorzien is, zal hij automatisch naar de koppelmodus gaan (LED knippert snel). Leg het Bluetooth toestel, de muziekspeler of de mobiele telefoon aan om de BBR100 ontvanger te zoeken en vraag de koppeling aan. In sommige landen of regio's, zijn er speciale ophaalsystemen om elektrisch en elektronisch afval te verwerken. Copyright en andere wettelijke informatie ACER is een wettig gedeponeerd handelsmerk. De Bluetooth handelsmerken zijn eigendom van hun eigenaar en worden door ACER gebruikt onder licentie. alle andere producten of dienstnamen zijn de eigendom van hun respectieve eigenaars. Het gebruik van draadloze toestellen en hun accessoires kan verboden of beperkt zijn in sommige streken. Volg altijd de wetten en voorschriften op in verband met het gebruik van deze producten. Dit product is verzekerd door een productgarantie van twee jaar die geldig is vanaf de datum van aankoop. [. . . ] Volg altijd de wetten en voorschriften op in verband met het gebruik van deze producten. Dit product is verzekerd door een productgarantie van twee jaar die geldig is vanaf de datum van aankoop. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER P1383W

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER P1383W zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag