Gebruiksaanwijzing ACER P1163

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER P1163. Wij hopen dat dit ACER P1163 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER P1163 te teleladen.


ACER P1163 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1200 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   ACER P1163 (1323 ko)
   ACER P1163 ǔ (4597 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER P1163

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Sluit vervolgens het ene uiteinde van de meegeleverde aansluitkabel aan op de MIC OUT-aansluiting van dit apparaat en sluit het andere uiteinde aan op de externe microfoonaansluiting van de camera. Dit apparaat werkt als een microfoon die van voeding wordt voorzien via een stekker.  Windkap Plaats op dit apparaat om storende bijgeluiden veroorzaakt door wind of ademhaling te verminderen. [. . . ] Opmerkingen Als de windkap nat wordt van de regen verwijder hem dan van dit apparaat en droog hem in de schaduw. Voordat u dit apparaat bedient, dient u eerst deze handleiding aandachtig door te lezen en hem te bewaren voor toekomstige naslag. Verklein het gevaar van brand of elektrische schokken en 1) Stel derhalve het apparaat niet bloot aan regen of vocht. 2) Plaats beslist geen met vloeistof gevulde voorwerpen, bijvoorbeeld vazen, op het apparaat. Ό± Anschlussteil-Schutzkappe Verwijdering van oude elektrische en elektronische apparaten (van toepassing in de Europese Unie en andere Europese landen met gescheiden inzamelingssystemen) Dit symbool op het product of op de verpakking wijst erop dat dit product niet als huishoudelijk afval mag worden behandeld. Het moet echter naar een inzamelingspunt worden gebracht waar elektrische en elektronische apparatuur wordt gerecycled. Als u ervoor zorgt dat dit product op de correcte manier wordt verwerkt, helpt u mogelijke negatieve gevolgen voor mens en milieu die zouden kunnen veroorzaakt worden in geval van verkeerde afvalbehandeling te voorkomen. Zet de camera uit en maak dit apparaat los door de bevestigingsprocedure in omgekeerde volgorde uit te voeren. Technische gegevens Voorzorgsmaatregelen Om ˎˎ de connector te beschermen tegen schade bij het dragen van dit apparaat, dient u dit apparaat van de camera af te halen, de beschermkap van de connector aan dit apparaat te bevestigen en deze te plaatsen in de meegeleverde draagtas. ëŽËŽ Dit ˎˎ apparaat is een precisie-instrument. Laat het niet vallen en zorg dat er niet hard tegen gestoten of kracht op uitgeoefend wordt. Houd dit apparaat uit de buurt van hoge temperaturen ˎˎ en vochtigheid. Wanneer u dit apparaat buiten gebruikt, dient u ervoor te ˎˎ zorgen dat deze niet nat wordt van regen of zeewater. Tijdens het opnemen van een film kunnen ˎˎ bedieningsgeluiden of piepjes van de camera of de lens worden opgenomen. [. . . ] Tijdens het opnemen van een film kunnen ˎˎ bedieningsgeluiden of piepjes van de camera of de lens worden opgenomen. Indien u dit apparaat tijdens het opnemen aanraakt, ˎˎ wordt er ruis opgenomen. Zorg ervoor dat u dit apparaat niet aanraakt, vooral met uw haar, hoofdbedekking, etc. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER P1163

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER P1163 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag