Gebruiksaanwijzing ACER M420

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing ACER M420. Wij hopen dat dit ACER M420 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing ACER M420 te teleladen.


ACER M420 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1084 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding ACER M420

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wanneer ik op de snelkeuzeknop druk, geeft de waterkoker drie piepjes en licht de knop niet op. Oplossing Als het water de vooraf ingestelde temperatuur heeft bereikt, blijft de lichtring van de gekozen snelkeuzeknop 5 minuten branden. Als u het water direct opnieuw wilt verwarmen, kunt u alleen 100 °C selecteren. [. . . ] Ik probeer de waterkoker in te schakelen, maar het apparaat schakelt automatisch uit. Lees voor meer informatie het gedeelte 'Droogkookbeveiliging' in het hoofdstuk 'Belangrijk'. De waterkoker warmt het water niet op of het water bereikt de vooraf ingestelde temperatuur niet. De waterkoker heeft een laag waterniveau gedetecteerd en warmt daarom het water in twee fasen op. Na een pauze van circa 20 seconden verwarmt de waterkoker het water een tweede keer om de vooraf ingestelde temperatuur te bereiken. Wilt u volledig profiteren van de ondersteuning die Philips u kan bieden?Lees deze belangrijke informatie zorgvuldig door voordat u het apparaat gaat gebruiken. Waarschuwing -- Gebruik het apparaat niet indien de stekker, het netsnoer, de voet of de waterkoker zelf beschadigd is. Indien het netsnoer beschadigd is, moet u het laten vervangen door Philips, een door Philips geautoriseerd servicecentrum of personen met vergelijkbare kwalificaties om gevaar te voorkomen. De aan/uitknop gaat naar de ‘uit’-stand en het lampje gaat uit. Elektromagnetische velden (EMV) Dit Philips-apparaat voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot elektromagnetische velden (EMV). Water verwarmen met de snelkeuzeknoppen Verschillende warme dranken vereisen verschillende temperaturen voor de beste smaak. Met de snelkeuzeknoppen op de voet kunt u de juiste temperatuur kiezen voor uw favoriete warme drank. Vul de waterkoker altijd met ten minste 0, 25 l water om ervoor te zorgen dat de gekozen warme drank de juiste temperatuur bereikt. de daadwerkelijke temperatuur kan enigszins afwijken van de aangeduide temperatuur. -- Er zijn 4 knoppen die verschillende warme dranken vertegenwoordigen: 1 Groene/witte thee: 80 °C 2 Oolong-thee: 90 °C 3 Oploskoffie: 95 °C 4 Zwarte thee/kokend: 100 °C -- Druk op de aan/uitknop ( ) om de waterkoker in te schakelen. -- Terwijl de waterkoker het water tot de vooraf ingestelde temperatuur verwarmt, knippert de lichtring rond de gekozen knop langzaam tot het water de vooraf ingestelde temperatuur heeft bereikt. -- Wanneer het water de vooraf ingestelde temperatuur heeft bereikt, hoort u een signaal. [. . . ] -- Wanneer het water de vooraf ingestelde temperatuur heeft bereikt, hoort u een signaal. De lichtring rond de gekozen knop stopt met knipperen en blijft branden. -- Na 2 minuten hoort u, als u het hete water niet hebt gebruikt, een herinneringssignaal. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING ACER M420

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding ACER M420 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag